Fagnettstedet for SMB-sektoren

Autostore

Alt bedriften trenger til kontoret

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi er en av de eldste nettbutikkene for B2B-handel, og her finner du alt bedriften trenger til kontoret. Skulle det unntaksvis hende at vi får en forespørsel om noe vi ikke har, vil vårt salgsteam gjøre sitt ytterste for å skaffe det, og det skjer vanligvis svært raskt.

Markedssjef Sandra Lindhjem i Komplett Bedrift forteller entusiastisk om vareutvalget, for det er langt fra alle som kan leve opp til navnet «Komplett», slår hun fast: Nettbutikken er en av de eldste i landet, og har perfeksjonert leveringssystemet sitt gjennom årene. I dag er det en moderne nettbutikk som nå har inngått en partneravtale med SMB Norge, og som tilbyr medlemmene en prisstruktur utenom det vanlige:

Ekstra gode priser

– Vi har fra før meget gode priser på varene i nettbutikken vår, og kan nå friste medlemmene av SMB Norge med enda lavere priser på alle varene vi har tilgjengelig. Det er da heller ikke lite, for vi har som sagt tatt mål av oss til å levere alt bedriften har behov for på kontoret. Alt det tekniske utstyret finner du for eksempel hos oss: PC, mobiler, webkameraer, tastaturer og så videre. Men det stopper ikke med dette: Vi kan også by på kontormøbler i full bredde, så her bør man ikke savne noe om man skal utruste sitt nye kontor, smiler hun.

Dere har også storkunderabatter?

– Ja, og det kommer i tillegg til avslagene SMB Norge har forhandlet seg frem til på vegne av alle sine medlemmer. Dette er en del av samarbeidet SMB Norge har med Innkjøpssjefen, og vi ser at det vil bli meget fordelaktig for alle SMB-medlemmene. Men i tillegg kommer altså våre ekstra gode betingelser som er forbeholdt storkundene. Når det er sagt, vil det alltid være slik at marginene våre varierer fra produkt til produkt, så det er ikke alle varene vi kan være like rause på. Likevel har vi strukket oss langt for å bidra til at SMBs medlemmer skal bli ekstra fornøyde når de handler hos oss.

På farten

Og så er det ikke slik at dere begrenser dere til selve kontoret heller?

– Nei, vi vet jo at mange SMB-medlemmer er på farten i møte med sine kunder, så vi vil også minne om de gode tilbudene vi har på for eksempel nettbrett, bærbare PCer og annet nyttig verktøy for den som skal ut på reisefot.

Kan man også håpe på spennende kampanjer innimellom?

– Selvfølgelig skal vi få til det! Vi jobber kontinuerlig for å skape gode og spennende tilbud, og på enkelte varepartier presser vi prisene helt til bunns, for riktig å skape feststemning hos kundene våre. Disse festene håper vi at SMB Norges medlemmer vil delta på, slik at vi får en stadig større samling med fornøyde kunder også blant medlemmene hos dere. Vi vet også at folk setter pris på det gode salgssystemet vårt, som er bygget opp gjennom mange år, og som har ett eneste mål for øye: Å levere varene til kundene våre raskest mulig, og til den prisen vi har avtalt. Dette setter vi vår stolthet i, og vi vet at dette er en av de tingene våre faste kunder setter mest pris på.

Kan du nevne noen varer det er ekstra gode priser på akkurat nå?

– Vi presser prisene på vegne av våre kunder hele tiden, så det mest riktige vil være at jeg ber medlemmene om å logge seg inn på medlemssidene i SMB Norge, og så gå videre på «skattejakt» blant våre tilbud. Ikke bare har vi spesielle tilbudskampanjer, vi har også lagt opp til en prisstruktur som vi er sikre på vil vekke gjenklang hos medlemmene. Så dersom du mangler noe til kontoret, vurderer å skifte ut telefoner eller PCer til de ansatte, kan det være mye å spare på den avtalen som SMB Norge har, frister hun.

Her er en link til Youtube som viser den automatiske pakkingen deres.

https://www.youtube.com/watch?v=aPQB9mkBFxo&t=6s

Les gjerne litt mer på Komplett Bedrift sin partnerprofil