Alt du trenger av IT-utstyr og elektronikk til bedriften på ett sted!

Som medlem av SMB Norge får du på rabatt på nesten hele vårt sortimentet.

Komplett Bedrift er en av Norges ledende aktører på bedriftsmarkedet for IT-utstyr og elektronikk. Med et stort vareutvalg, lave priser og lynrask levering kan du enkelt handle alt bedriften trenger med noen få tastetrykk. Ved avtaler og forespørsler står vårt salgsteam klare til å bistå. Vi jobber tett med de største og viktigste produsentene og sørger for å tilby våre kunder de beste betingelsene og et solid serviceapparat med høy teknisk kompetanse.

Bransjens beste levering

Takket være vårt unike robotlager har vi landets raskeste levering. I tillegg tilbyr vi fri frakt til alle våre kunder på ordre over kr. 2 500,- eks. mva.

Lave priser

Alle kan tilby billige produkter, men ikke alle har riktig produkt til rett pris. Vi har en hær av innkjøpere og eksperter som til enhver tid sonderer markedet etter relevante kvalitetsprodukter for bedrifter til lave priser. Som SMB Norge-medlem får du rabatt på allerede gode priser!

Dedikerte kunderådgivere

Bli kunde hos oss og vi dedikerer en rådgiver som følger opp ditt kundeforhold. Ring eller send mail direkte til din kunderådgiver som kjenner deg og din bedrift, enkelt og effektivt.

Enormt sortiment

Vi har til enhver tid over 20.000 unike varer på lager i Sandefjord. Er det likevel et produkt du savner hos oss, skal vi gjøre vårt beste for å skaffe dette fra en av våre mange leverandører.

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr selvsagt skreddersydde produkter, men i tillegg tilbyr vi en rekke tjenester som kan gjøre hverdagen enklere for deg og din bedrift. Ønsker dere en egen portal hos oss med utvalgte produkter? Ikke noe problem. Automatisk bestilling av blekk/toner? Ikke noe problem. Vi har løsninger til deres utfordringer!

Alt kan leases!

Vi er stolte av å kunne tilby en unik leasingløsning til våre kunder. Du kan faktisk lease (nesten) alt i vårt sortiment, og du kan selv velge leasingperiode. Ved å lease ditt IT-utstyr og elektronikk vil du alltid ha oppdatert teknologi og unngå flaskehalser, forutsigbare utgifter og etter endt leasingperiode velger du selv om du ønsker å kjøpe ut produktene til en lav pris eller å levere produktene inn og la vår partner ta hånd om de for å sikre en bærekraftig avhending.

Om Komplett Bedrift

Komplett er en ledende leverandør av datamaskiner og IT-utstyr til det norske SMB-markedet. Vi startet vår virksomhet i B2B-markedet i 2002, og det omfatter salg til selskaper og offentlige virksomheter/institusjoner hvor kunden er sluttkunde av produktene. Vi opererer spesielt mot mindre enheter, og er en ledende leverandør av datamaskiner og IT-utstyr til nordiske SMB sammen med Komplett Foretag i Sverige. Vi kan tilby våre kunder en heldigital kundereise, med bredt sortiment, lagerførte varer og løsninger tilpasset hver enkelt bedrift sine behov.

Vi vet at mangel på og feil eller utdatert IT-utstyr fort blir et irritasjonsmoment i hverdagen, og det kan koste din bedrift store summer hver eneste dag. Vi ønsker å hjelpe deg med å unngå flaksehalser og ineffektivitet. Derfor har vi et stort og bredt sortiment, lagerførte varer og lynrask levering slik at du og din bedrift kan få en optimal IT-hverdag. Vårt salgsteam sitter klare til å hjelpe deg med små og store spørsmål du måtte ha.

“ I samarbeid med SMB Norge ønsker vi å gjøre IT-hverdagen enklere for alle SMB-ere. Både nye og eksisterende kunder som er medlem av SMB Norge tilbys stordriftsrabatter og kan spare store summer på IT, elektronikk og tilbehør som er en del av hverdagen. I en hektisk hverdag er det viktig å ha godt utstyr man kan stole på, og der ønsker vi i Komplett Bedrift å bidra så godt vi kan. ”
SMB medlemstilbud: Rabatt på nesten hele vårt sortimentet.

Ikke medlem av SMB Norge?