GlobalConnect – Utfordrer alle på hastighet og sikkerhet

Fordelsavtale: SMB Norges leder Jørund Rytman og GlobalConnects salgssjef for nye kunder i SMB- markedet, Karoline Berget er enige om en gunstig avtale for SMB Norges medlemmer.
Bilde: Fordelsavtale: SMB Norges leder Jørund Rytman og GlobalConnects salgssjef for nye kunder i SMB- markedet, Karoline Berget er enige om en gunstig avtale for SMB Norges medlemmer.

Stabile nettforbindelser er nødvendig for alle i næringslivet. Derfor utfordrer GlobalConnect de gitte reglene i bransjen og tilbyr skreddersydd hastighet og et innhold i leveransene kundene bestemmer selv.

GlobalConnect tilbyr fiberbredbånd, ADSL og VDSL til over 100.000 privatkunder i Norge under navnet HomeNet. GlobalConnect er Nord-Europas største selskap på fiber med 155.000 kilometer fibernettverk og nesten 50.000 kvadratmeter datasenter i Norden.

– Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og tjenestetilbud. Vi kan tilby våre kunder høy grad av valgfrihet. Hos oss velger du internetthastighet selv – om du vil ha TV eller ikke, vi har flere partnere du kan velge mellom, forklarer Vetle Vestmo, GlobalConnects sjef for SMB Portfolio.

I årene fremover vil stabile nettforbindelser være nødvendig. Derfor skal GlobalConnect utfordre de gitte reglene i bransjen og tilby et relevant produkt. GlobalConnect leverer hastigheten og du bestemmer innholdet.

Fra lærer til telekom

Det var langt fra gitt at Karoline Berget (34) skulle bli leder for SMB-avdelingen for GlobalConnect. For da hun i 2010 flyttet fra Narvik i nord, til hektiske Oslo-gryta var det for å utdanne seg til førskolelærer. Men da pengene ikke strakk helt til, og hun fikk kveldsjobb for Telia som kunderådgiver, skjønte hun at det var den veien hun skulle gå.

– Når jeg først fikk ferten på salg, så var det gjort. Jeg har vel egentlig aldri angret for at jeg kuttet ut lærerutdanningen, sier hun.

Berget startet opp som selger for GET, og klatret raskt på karrierestigen. I 2019 ble hun GlobalConnects leder for SMB-markedet i Norge. Selskapet som het Broadnet fram til 2020. Og i perioden Karoline Berget har vært tilknyttet selskapet, har det vært en rivende utvikling på datahastighet.

– Utviklingen fra ADSL til fibernett har gått fort. Og spesielt de siste tre årene.

Økende trusselbilde

Parallelt opplever vi et stadig tydeligere trusselbilde. For de som har fulgt med i media, har både Hydro og Stortinget blitt hacket de siste par årene.

– Med tanke på det tiltagende trusselbildet vi har i Europa i dag, er det på sin plass å nevne at bare to av SMB Norges medlemmer er forsikret mot datainnbrudd. Hvilket jeg mener skyldes at kunnskapsnivået om dette trusselbildet er for lavt blant bedriftene, påpeker Karoline Berget.

For alle dem som ikke tar seg råd til forsikring, bør de tenke seg om to ganger om hva som kan skje hvis først ulykken inntreffer.

– Mange har passord med navnet sitt og 123 på slutten, og så skifter de heller aldri passord. Her har vi virkelig en utfordring og en jobb å gjøre for å skolere de ansatte, presiserer Berget.

Lanserte avtalen: Vetle Vestmo, GlobalConnects sjef for SMB Portfolio og Karoline Berget, GlobalConnects salgsleder for nye kunder innen SMB-markedet i Norge lanserte avtalen med SMB Norge under årskonferansen i Moss i juni.
Lanserte avtalen: Vetle Vestmo, GlobalConnects sjef for SMB Portfolio og Karoline Berget, GlobalConnects salgsleder for nye kunder innen SMB-markedet i Norge lanserte avtalen med SMB Norge under årskonferansen i Moss i juni.

Frir til medlemmene

Det er også derfor Karoline Berget nå frir til SMB Norges mange medlemmer for å kunne bistå til raske datalinjer med høy sikkerhet i bunn.

– Vi er størst av de store på fiber i Norge, men målet er også å nå sterkere inn hos SMB-kundene også, uten fordyrende påslag. Såkalt SmartFiber, med innebygde tjenester og utvidete åpningstider for SMB-bedriftene.

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir en enkel og trådløs hverdag hvor tingene bare virker og bliver oppdatert automatisk. Alt i én boks, inkludert gjestenettverk, automatisk oppdatert firewall og en 4G-forbindelse som slår automatisk inn om uhell skulle inntreffe og fiberen går ned.

Nøkkelfakta om GlobalConnect  
• Når det gjelder markedsandel ligger vi på ca. 22%.
• Vi har 155 000 Km fiber
• 35.000 kvadratmeter datasentre
• GlobalConnect har cirka 1.800 ansatte i Norge.

GlobalConnects tilbud til SMB Norges medlemmer:

Alle SMB Norges medlemmer vil få et velkomsttilbud på 10 prosent på toppen av våre allerede lave kampanjepriser. I tillegg vil alle medlemmer få proaktiv feilretting som en standard del av kontrakten.

Alle SMB Norges medlemmer vil få eksklusive tilbud som vil gi medlemmene gode priser på tilleggsprodukter, nye tjenester, rabatter etc.

Avtalen fordrer at medlemmene er definert som “on-net-leads”, dvs. lokasjon nær GlobalConnect sitt fibernett eller en av våre samarbeidspartnere og er nye kunder.

Kontakt oss på:
[email protected]