SMB Mobil – Prisleder med full Telenor-dekning

SMB Mobil tilbyr abonnement med lave priser, ingen begrensning på hastighet samt full Telenor-dekning.
Bilde: SMB Mobil tilbyr abonnement med lave priser, ingen begrensning på hastighet samt full Telenor-dekning.

 

 

Gjør som over 4000 andre bedrifter og velg et mobilabonnement fra SMB Mobil og få full Telenor-dekning og fri fart med SMB mobilabonnement. 

SMB Mobil forstår at det er store forskjeller på sluttsummen du som kunde betaler hos ulike mobilselskap. For mindre bedrifter handler det om forutsigbarhet, kostnader og tilgjengelighet. Derfor tilbyr de abonnement med lave priser, ingen begrensning på hastighet samt full Telenor-dekning.

– Forretningsideen til SMB Mobil kom på bakgrunn av at vi så at de største mobilselskapene gir sine laveste priser og mest omfattende kundestøtte, inkludert VIP-tjenester, til de største kundene, mens de mindre bedriftene ofte sitter igjen med en høyere priser og mer kompliserte tjenester enn de trenger. SMB Mobil skal være prisleder med full Telenordekning til mindre bedrifter og tilby de viktigste tjenester som mindre bedrifter trenger, sier CEO i SMB Mobil, Amund Helland.

Telenor-dekning til lavere pris

SMB Mobil ble opprett i 2021 og har allerede klart å lykkes med god vekst, og har nå mer enn 4000 bedriftskunder. De sier selv at deres målsetting er å være prisleder for mindre bedrifter på fastprisabonnement med full Telenor-dekning, uten begrensning på datahastighet.

CEO i SMB Mobil, Amund Helland sier at SMB Mobil er prisleder med full Telenordekning til mindre bedrifter og tilby de viktigste tjenester som mindre bedrifter trenger.

– Som utfordrer til de store, etablerte konkurrentene, legger vi vekt på automatiserte prosesser og lav teknologisk risiko. Dette gjør vi for å konkurrere effektivt og tilby våre kunder gode priser og tjenester. Vi leier tjenester i Telenors nett, slik at våre kunder får samme dekningskvalitet som Telenors egne kunder. Så vår jobb er å levere god kundeoppfølging og lage gode produkter og tjenester tilpasset vår målgruppe, sier Helland.

Små og mellomstore bedrift kan spare mye

I mobilmarkedet er det tøff konkurranse, så SMB Mobil sin måte å skille oss ut på er et sterkt fokus på tjenester som er viktig for mindre bedrifter. Samtidig vet de at de fleste kunder må spare penger for å bytte mobilselskap.

– Vi ser at mange av våre kunder oppnår gode besparelser både på selve abonnementet, men også på ulike tilleggstjenester som ekstra datakort, bedriftsnett løsninger, gebyrer, etableringer osv. Bedrifter som ikke har byttet mobilselskap de siste årene, bør sjekke hva de kan spare ved å gjøre dette, sier Helland.

Billigere tjenester

SMB Mobil har blant annet en enklere bedriftsnett tjeneste som kun koster 19 kroner pr bruker og hovednummer koster kun 19 kroner pr stk. I tillegg gir de bedriftsnett abonnement kostnadsfritt de første 3 måneder til alle deres bedriftskunder og tar ingen etableringskostnader for tjenesten.

– Vi lanserer nå i januar en kostnadsfri tjeneste både for eksisterende og nye kunder der man får en enkel kostnadskontroll tjeneste inkludert. Vi gir også alle våre kunder den høyeste datahastighet inkludert i alle abonnement, mens mange av våre konkurrenter tar ekstra betalt for full datahastighet, avslutter Helland.

Nøkkelfakta om SMB Mobil  

  • Etablert i 2021.
  • Mer enn 4000 bedriftskunder.
  • Tilbyr full Telenor-dekning til lavest mulig pris.
  • Rundt 50 som jobber med SMB Mobil i ulike samarbeid.
  • 3 mnd. oppsigelsestid for alle medlemmer av SMB Norge.

SMB Mobils tilbud til SMB Norges medlemmer:

Vi har blitt utfordret av SMB Norge til å gjøre det ekstra godt for medlemmene til SMB Norge. Så vi tilbyr normal 3 mnd. oppsigelsestid for alle medlemmer som tegner nye avtaler med SMB Mobil. Det vanlige i bedriftsmarkedet både hos SMB Mobil og våre konkurrenter er 24-36 mnd. avtaletid, det trenger ikke medlemmene i SMB Norge å tenke på hos oss.

I tillegg til at medlemmer i SMB Norge slipper avtaletid, gir vi også god rabatt på abonnement pr måned. Vi ser at normale besparelser for kunder som bytter til SMB Mobil er mer enn 2 000 kr pr ansatt pr år på abonnement, samt rimeligere tilleggstjenester hvis kunder har behov for det, så en bedrift med 3 ansatte kan spare opptil 20 000 kr i løpet av en 3 årsperiode på abonnement og tilleggstjenester på bedriftsabonnement.

Kontakt oss på:

[email protected] for mer informasjon eller hvis en har spørsmål om avtaler.