Resepsjonisten – Din aktør i Norge for resepsjonister

 


Resepsjonisten tilbyr fysiske resepsjonister
som gjør den samme jobben som en ansatt i din bedrift, bare at våre ansatte sitter å betjener flere firma samtidig. På grunn av våre gode systemer, svarer vi alltid på vegne av din bedrift, slik at alle kunder får den like gode servicen når Resepsjonisten tar telefonen, som når noen i firmaet ditt besvarer den. Det er viktig for deres bedrift at alle samtaler blir besvart, slik at deres kunder ikke ringer konkurrenter.

Små / mellomstore bedrifter har som regel ingen resepsjonist eller ansatte som kun jobber med og svare telefon. Resepsjonisten svarer på alle henvendelser på vegne av bedriften på en profesjonell måte, og sørger for å ivareta all informasjon, om det skulle være timebestillinger, avbestillinger, eller generell informasjon som må bringes videre til nøkkelpersoner i deres bedrift. Dere kan ha delt kalender slik at Resepsjonisten kan booke inn gjøremål, befaringer og mye mer sier daglig leder i Resepsjonisten Thomas Granbo Røed.

Tilpasser pakkene etter kundens behov

Resepsjonisten tilbyr fire ulike prispakker, Basis, Small, Medium og Large, som dekker de ulike tjenestene en resepsjonist utfører i en bedrift. Dette inkluderer sentralbordstjenester, kundeservice, booking, kommunikasjon i flere kanaler (mailhenvendelser, sosiale medier chat og Google). Resepsjonisten gjennomfører et møte med deres bedrift for å kartlegge hvilket behov deres bedrift har.

Skiller seg fra konkurrentene

– Vi har ingen direkte konkurrenter i Norge som kun holder på med en slik tjeneste, men jeg vil si at forskjellen er at våre resepsjonister har erfaring fra det å være resepsjonist. Så de har en god erfaring og kompetanse på hva alle våre kunder vil ha behov av med faste resepsjonister, sier Røed.

Nøkkelfakta om Resepsjonisten

  • 5 ansatte.
  • Oppstartet i 2022.
  • Resepsjonisten jobber i alle bransjer.
  • Tilbyr profesjonelle resepsjonister til en brøkdel av prisen det koster for en ansettelse.

Resepsjonistens tilbud til SMB Norges medlemmer

Vi tilbyr en spesialrabatt på 13% for alle medlemmene av SMB Norge, og ingen etableringsavgift som vanligvis koster 1490 kroner. Dette gjør det ekstra attraktivt for små bedrifter å benytte seg av våre tjenester.

Alle medlemmer i SMB Norge kan benytte seg av denne muligheten. Ta kontakt med oss på telefon 21951270 eller send en mail til oss, [email protected], www.resepsjonisten.no

Vi gleder oss til å bli kjent med dere og ser frem til gode samarbeidsavtaler.