SMB mobil logo

Store fordeler
for mindre bedrifter

SMB Mobil er en stolt partner av SMB Norge, og vi tilbyr gode priser til alle medlemmene. Med vår spesialavtale, kan SMB Norge medlemmer nyte store fordeler og betydelige besparelser på alle våre mobilabonnement.

Hva vi tilbyr:

  1. Gunstige rabatter: Alle medlemmer av SMB Norge får gunstige rabatter på alle våre mobilabonnement.

  2. Full Telenor dekning – Norges beste dekning: Nyt Norges raskeste, mest stabile og best geografisk dekkende mobilnett.

  3. Full fart på alle mobilabonnement uten ekstra kostnad: Hos oss får du full fart på alle mobilabonnement uten å betale ekstra for det.

  4. Personlig kundeservice: Vi tar kundeservice på alvor og tilbyr personlig og rask kundesupport via e-post og telefon.

  5. Full oversikt på APP, Min Side og Min bedrift: Her har du full oversikt over faktura, forbruk og du kan oppgradere abonnementet eller kjøpe ekstra data, med mer.

  6. Markedets laveste pris på bedriftsnett: Store og små bedrifter har ofte ulike behov når det kommer til bedriftsnett. Derfor har vi tre bedriftsnett løsninger slik at du kun trenger å betale for de funksjoner du faktisk trenger


Vårt Løfte:
 For mindre bedrifter handler det om forutsigbarhet, kostnader og tilgjengelighet. Hos SMB Mobil er vi dedikert til å tilby enestående tjenester og støtte til små og mellomstore bedrifter. Vi forstår viktigheten av pålitelig og kostnadseffektiv telekommunikasjon for din bedrifts suksess.