Logo skatt og regnskap AS

SKATT & REGNSKAP AS er et autorisert regnskapsbyrå med fokus på forretningsførsel for små og mellomstore virksomheter.

Vi gir full gass for å bidra til at kundene når sine økonomiske drømmer og målsettinger innenfor lovens rammer – med basis i effektive systemer, godt økonomisk beslutningsgrunnlag og relevant rådgivning.
Ledergruppen i selskapet (fra venstre): Anette Aasen (Kontorleder Oslo), Tone Heimdal Brataas (Teamleder), Øyvind Pedersen (Teamleder) og Fredrik Aars-Rynning (daglig leder)

Både internt og i virkemåte oppfatter vi oss imidlertid som et kompetansehus innen back-office. Både alene og ikke minst sammen med våre tette samarbeidspartnere bidrar vi til helhetlige løsninger og leverer langt utover vår vektklasse – enten det gjelder regnskap, lønn, rådgivning, skatt, forsikring, regnskapsnære IT-systemer eller generell forretningsutvikling. Så lenge din bedrift produserer varen eller tjenesten, samt ordner med salg og markedsføring, så kan vi ta oss av resten som du måtte ønske å sette bort.

Vi lykkes fordi vi jobber sammen som et lag både internt og med våre samarbeidspartnere. Vi strekker oss langt og gir det lille ekstra som skal til for å lykkes – hver gang.

For oss som selskap er det at avgjørende betydning at alle ansatte er fornøyde med å være ansatt hos oss, og at de får gjort det beste ut av sine evner. Strukturen i selskapet er bygget over denne lesten. Vi har lokaler i Asker og ved Rådhusplassen i Oslo.

Vi har en spisskompetanse innen advokatbransjen, som utgjør ca. 40% av vår omsetning. Øvrige kunder er spredt over de aller fleste virksomheter – som eksempelvis butikkdrift, ingeniørtjenester, vikarbyråer, import og holdingselskap med aksjeporteføljer/ investeringsselskap.

Om du vil høre mer om oss, både som firma og vårt arbeid med advokatbransjen, anbefales det å lytte på Regnskap Norge-podden, Episode 41 av 27. desember 2021 eller du kan besøke hjemmesiden vår på www.skatt-og-regnskap.no.

Vi er ALLTID på utkikk etter nye dyktige regnskapsførere, controllere, lønnsansvarlige, regnskapssjefer og teamledere – så send mail til oss på [email protected] så tar vi oss en prat. Alternative arbeidssteder er Oslo, Asker og Drammen.

Skatt & Regnskap AS tilbyr svært gode tjenester knyttet til

 • Regnskap
 • Skatt
 • Lønn og HR
 • Rådgivning
 • Systemoppsett og konvertering av regnskapsnære IT-systemer.

Som medlem i SMB Norge får du rabatt på:

 • Rådgivningstjenester
 • IT-implementering
 • Autorisert arbeid

Selskapet hverken er- eller har ønske om å være et lavprisfirma. Våre kunder kommer til oss da de har behov for det lille ekstra. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester, og vi ble Gasellefirma i år 2022.

Tre spørsmål du bør stille deg:

 • Føler du i dag trygghet for dine økonomiske beslutninger og systemvalg?
 • Er du fornøyd med din nåværende regnskapsfunksjon?
 • Blir jobben gjort skikkelig og til avtalt tid?

Dersom svaret er «nei» på ett av spørsmålene ovenfor, vil jeg oppfordre deg til å raskt ta kontakt med oss.

Skatt & Regnskap AS

Hjemmeside: www.skatt-og-regnskap.no
E-post: [email protected]
Telefon +47 698 77 220