La oss ta ansvar for din virksomhets digitale reise

Lanserte avtalen: Vetle Vestmo, GlobalConnects sjef for SMB Portfolio og Karoline Berget, GlobalConnects salgsleder for nye kunder innen SMB-markedet i Norge lanserte avtalen med SMB Norge under årskonferansen i Moss i juni.

Vi sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet. Vi er GlobalConnect.

Vi er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nordeuropa. Vi har en tydelig ambisjon: Å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn.

I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 150.000 kilometer fiber og 34.400 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for deg å fokusere på det du brenner for – din egen virksomhet og vekst.

Nøkkelfakta om GlobalConnect:
• Ca. 22% markedsandel.
• Vi har 155 000 Km fiber
• 35.000 kvadratmeter datasentre
• GlobalConnect har cirka 1.800 ansatte i Norge.

MEDLEMSTILBUD

GlobalConnects tilbud til SMB Norges medlemmer:

Alle SMB Norges medlemmer vil få et velkomsttilbud på 10 prosent på toppen av våre allerede lave kampanjepriser. I tillegg vil alle medlemmer få proaktiv feilretting som en standard del av kontrakten.

Alle SMB Norges medlemmer vil få eksklusive tilbud som vil gi medlemmene gode priser på tilleggsprodukter, nye tjenester, rabatter etc.

Avtalen fordrer at medlemmene er definert som “on-net-leads”, dvs. lokasjon nær GlobalConnect sitt fibernett eller en av våre samarbeidspartnere og er nye kunder.

Kontakt oss via: [email protected]