North Consultants – Hjelper små og mellomstore bedrifter å posisjonere seg digitalt

North Consultants mål med bruk av den digitale plattformen er å sikre SMB bedrifter bedre forutsetninger for lønnsom drift.
Bilde: North Consultants mål med bruk av den digitale plattformen er å sikre SMB bedrifter bedre forutsetninger for lønnsom drift.

 

 

 

 

SMB Norge har inngått partneravtale med teknologiselskapet North Consultants, som hjelper små og mellomstore bedrifter med utvikling av organisasjonen, rekrutering, posisjonering, anbudskonkurranse og markedsanalyse gjennom den Norskutviklete  plattformen TalEction.

North Consultants ledes av CEO, Cato Svendsen, som blant annet har 30 års erfaring med forretningsutvikling i Norden. Svendsen er selv SMB-er etter å ha startet opp flere firmaer, blant annet North North Consultants i 2014. Nå som de har blitt samarbeidspartner med SMB Norge har de et utrolig spennende og nytenkende medlemstilbud til SMB Norge sine medlemmer.

– Det vi nå lanserer for SMB Norge er en plattform hvor bedriftseiere selv kan finne ut av hvilket potensial virksomheten egentlig besitter. Både når det gjelder ansatte, men også i forhold til markedsutviklingen. Plattformen gir eier og ledere innsikt i hvordan de kan lykkes og hva som kan redusere måloppnåelse eller hindre dem i dette, sier CEO av North Consultants, Cato Svendsen.

North Consultants mål med bruk av den digitale plattformen er å sikre SMB bedrifter bedre forutsetninger for lønnsom drift. Fra plattformen kan man forenkle ansettelsesprosessen, og gjøre rekruttering enklere og med mye høyere nøyaktighet i selve seleksjonen. Nøkkelordene er prediksjon og presisjon, og de gjør dette gjennom å bruke de nyeste AI-verktøyene tilgjengelig. Plattformen, TalEction, er helt unik og passer perfekt for SMB Norge sine medlemmer.

Digital plattform for posisjonering

TalEction er utviklet i Norge og siden 2020 i samarbeid med North Consultants, for bl.a. å tilpasse løsnigner for SMB bedrifter. Det er erfarne, dyktige og innovative ressurser som står bak utviklingen av TalEction. Det er en AI-drevet plattform som fungerer som en privat virtuell assistanse for de bedriftene som vil utforske virksomheten sitt potensial.

Digital tvilling av din bedrift. Når du har laget en digital tvilling av din bedrift med alle forhold som påvirker den daglig, kan du så sjekke hvor godt du er posisjonert i markedet. Treffer du blinken eller låveveggen til naboen? God og oppdaterte markedsanalyser, som vi også bistår med og ved bruk av AI teknologi, kan vise trender som vil påvirke næringslivet og vise mulige nye posisjoner man kan ta.

Anbudskonkurranser. Når du har en digital tvilling av din bedrift og dine ansatte, kan du i større grad dokumentere din bedrifts leveransekapasitet mot konkrete anbud. Blir man for generell vil en SMB bedrift risikere å bli vurdert som «for liten». Hvis flere SMB-bedrifter har laget Digitale Tvillinger av sine bedrifter, kan de også samarbeide for å oppnå ennå større leveransekapasitet og relevans i forhold til hva som etterspørres. Det gir konkurransekraft.

– Du lager en digital tvilling av den virksomheten du har, med alle de forhold som påvirker den daglig, de ansatte, hva du lager, hva du produserer, andre forhold som markedet og som påvirker din bedrift, hvilken bransje bedriften er i, hvordan er markedet nå og fremover og hvem er konkurrentene. De egentlige konkurrentene. Den Digitale Tvillingen av din bedrift eier du selv, og alle data kan også legges til balanseregnskapet. Det dere i sum skaper av verdi, som blir liggende i balansen, kan nå dokumenteres. Alle rettigheten til bruk av data og innsikt om din virksomhets forutsetninger til å nå dine virksomhetsmål, kontrolleres av eier sier Svendsen.

Hva koster det å bli digital? Vi har en rabattert pris kr 3.900,- per år som gir det meste av det du trenger. Bistand til å lære å bruke plattformen tar ikke lang tid det er heller ikke noe som skal integreres mot eksisterende systemer. Man logger seg på, for tilgang til egen Tvilling, alle data ligger trygt i en Azure sky, og det er bare å bruke. Alle SMB Norge medlemmer gis 30% rabatt på tilleggstjenestene, som for eksempel å bygge en digital tvilling av bedriften sin, sette opp digitale jobbtvillinger / Stillingsbeskrivelser sluttvurdering mm.

Fremtiden for små og mellomstore bedrifter er digitalt

Svendsen er helt sikker på at for at Små og Mellomstore Bedrifter skal lykkes i årene fremover, må de ta i bruk flere digitale verktøy for å klare å ta posisjon i markedet, og han mener bruk av AI kommer til å bli en viktig del i denne omstillingen. Det gjelder alle liten eller stor, privat eller offentlig.  Derfor er han sikker på at plattformen kommer til å bli et helt sentralt verktøy i å sikre lønnsomhet og vekst for små og mellomstore bedrifter. Ja særlig for SMB fordi den lille kan ende opp med å bli usynlig og gå under radaren.

–  Disruptive Markets Need New Thinking var slagordet vi lanserte september 2015.  Med de drivkrefter vi nå ser griper om seg, skjer endringer raskt og da er det viktig å henge med. Fort og dynamisk. Med bruk av TalEction Plattformen kan du som eier og leder forberede deg på det som kommer, legge planer, trene laget ditt og sikre konkurransekraft. Da blir du konkurransedyktig. Plattformen har over 50 ulike spill og tester som samler inn data og bygger innsikt om din virksomhet og dine ressurser. Dette kan igjen benyttes som en GPS gjennom endringer og utfordringer. Plattformen er som et treningsstudio hvor man trenes opp til å bli mer oppmerksom og bevist på hva som skjer i markedet, sier Svendsen.

North Consultants tilbudet til SMB Norges medlemmer:

Avtalen med North Consultants gir alle SMB Norges medlemmer gode medlemsfordeler, og hos North Consultants kan man kjøpe en rekke tjenester til rabatterte priser:

  1. Stillingsbeskrivelsen – JOBB TVIILLINGEN
  2. Onboarding – MATCHE TVILLINGENE
  3. Rekruttering – du gjør det meste selv og i plattformen
  4. Utvikling av lederskap og rådivning

 

Les mer om North Consultants og logg inn for mer info om medlemstilbudet.