Fagnettstedet for SMB-sektoren

Hvor viktig er det å kjenne seg selv, og hvordan kan selvkunnskap bidra til å forbedre selvbilde?

Gratis webinar: Hvor viktig er det å kjenne seg selv, og hvordan kan selvkunnskap bidra til å forbedre selvbilde?

Gratis webinar: Hvor viktig er det å kjenne seg selv, og hvordan kan selvkunnskap bidra til å forbedre selvbilde?

Gratis webinar med Moin Deljou – Trykk her for å melde deg på!

Mandag 30/1, klokken 12.00 – 13.00

Å bli kjent med seg selv er kanskje den vanskeligste, men viktigste tingen man kan gjøre. Dette webinaret vil forhåpentligvis gjøre den prosessen enklere for deg. Å ikke være bevisst på seg selv, sin identitet, meninger, verdier og mål er skadelig både for en selv og de rundt. Det kreves vilje, og noen enkle steg for å komme nærmere realisering om hvem man er, og hva man kan få til!

Våre hektiske liv gjør det allikevel vanskelig for oss å sette av tid til å virkelig finne ut av disse viktige spørsmålene. «Prioriteringer» er nøkkelordet i denne settingen. For å lykkes som leder, forelder, partner. For å lykkes uansett hvem du er MÅ du prioritere disse spørsmålene.

I webinaret «Kjenn deg selv» får du viktige verktøy og gode tips som du anvende i hverdagen for å bli den beste versjonen av deg selv. Ikke minst får du muligheten til å sette av tid til deg selv.

Moin er grunnleggeren av Lirico, et konsulentfirma med fokus på utvikling av organisasjoner, ledere og medarbeidere. Hovedfokus på lederutvikling, medarbeiderutvikling, rekruttering, samt etablering og utvikling av HR-rutiner.

Han en erfaren og dyktig kurs- og foredragsholder og kan det å motivere mennesker med sin unike formidlingsevne og faglige dyktighet. Han holder ulike lederutviklingsprogrammer og veileder ledere og medarbeidere med å overkomme konflikter og barrierer til å nå deres sanne potensial.

Trykk her for å melde deg på!

Arrangementet er ferdig.

Stikkord:

Dato

jan 30 2023
Expired!

Tid

12:00 - 13:00

Mer info

Les mer

Sted

Online event
Kategori
Les mer