Designet for å gjøre ditt digitale liv litt enklere – helt enkelt, helt gratis

Videomøter, ubegrenset lagringsplass, tilgangsstyrte arbeidsrom for prosjekter og kontrakter, styrerom … alle verktøyene du trenger, samlet på ett sted.

Kostnadsfrie videomøter

Meet@Induct er en videokonferanseløsning som er helt gratis. Uansett om du er privatperson eller en organisasjon er tjenesten kostnadsfri. Det spiller heller ingen rolle hvor mange dere er – ti eller ti tusen – eller hvor lenge møtet varer. 

Meet@Induct koster ingenting uansett.

 

Å sette opp videomøter er lett og helt uten knot. Det er kun den som starter møtet som trenger å ha bruker, og alt skjer i nettleseren. Andre deltakere kan koble seg til møtet fra både PC og mobil uten å måtte registrere seg eller laste ned programvare. 

@WORK – din digitale arbeidsplass

I @WORK får organisasjoner sitt eget digitale område for arbeid og samhandling. Alt på ett sted og alltid tilgjengelig, og med de verktøyene man trenger for å organisere og samarbeide om arbeid internt, og i partnerskap med andre. Du velger selv hvilke @WORK-moduler du ønsker benytte deg av. Alle er gratis!

Virksomhetsstyring @WORK

Induct hjelper deg administrere, utvikle og vokse din virksomhet. 

Opprett egne styringsrom for styrets arbeid, regnskap, investorer, generalforsamling, HR og personal, HMS mm – du kan opprette så mange rom du ønsker og trenger.

Prosjekter
@WORK

Prosjektrom gjør det lettere å samarbeide på prosjekter, med hvem som helst, når som helst, fra hvor som helst. Alle prosjektrom inneholder team chat, oppgavestyring, et eget dokumentområde med ubegrenset lagring og tilgangsstyring.

Grupper
@WORK

Grupper er egne arbeidsrom for gruppediskusjoner, arbeidsgrupper, temagrupper og mer.

Alle grupperom inneholder team-chat, oppgavestyring, et eget dokumentområde med ubegrenset lagring og tilgangsstyring.

Kontrakter
@WORK

Kontraktrom gir deg oversikten og kontrollen du trenger for å effektivt administrere kontrakter.

​Alle kontraktrom inneholder team-chat, oppgavestyring, et eget dokumentområde med ubegrenset lagring og tilgangsstyring.

Medlemmer av SMB Norge får:

Registrer deg nå og få en gjennomgang av startpakken for SMBer