implicIT – Eksperter på IT-produkter

 

 


implicIT har som målsetning å gjøre hverdagen enklere for deres kunder gjennom et stort utvalg av produkter og tjenester, med hovedfokus på høy kvalitet, god service og rett produkt til riktig pris.

Selskapet implicIT har nesten 30 år fartstid da de ble etablert i 1996 i Moss under navnet Computer Accessories Scandinavia AS (CAS) som distributør for Lexmark toner. Med lang erfaring i IT-bransjen lover implicIT høy kompetanse og dedikerte rådgivere med slagordet sitt «IT, enkelt og greit». De tilbyr spesialister med kompetanse innen AV (møterom og infoskjermer), print og infrastruktur. Gjennom strategiske samarbeid tilbyr de nasjonal dekning slik at de kan bistå medlemmene uavhengig av hvor i landet de er lokalisert. De har sterk tro på det de kaller de 3 P-er. Rett produkt til riktig pris med en personlig tilnærming.

Tore-André Nygård Senior Salgskonsulent i implicIT gleder seg til å hjelpe SMB Norges medlemmer.

– Vi er en SMB selv, så vi vet jo det at det er ikke alltid like lett å skulle få de beste fordelene og tilbudene når man ikke er stor. Derfor er det veldig viktig for oss å kunne tilby de beste betingelsene på alt innen IT. Vi ønsker å være til stede for små og mellomstore bedrifter, og derfor vil du som kunde alltid få personlig oppfølging av oss, sier Tore-André Nygård Senior Salgskonsulent i implicIT.

Tilpasser produktkatalogen etter kundenes behov

I implicIT sin nettbutikk finner man flere kjente leverandører som blant annet Lenovo, Lexmark, Apple, Logitech, HP og Samsung, og deres store utvalg fortsetter å vokse. Flere av de ansatte i implicIT kommer fra produsentsiden så de sier selv at de er gode på å skaffe gode betingelser på eksisterende og nye produkter til deres kunder. Som medlem i SMB Norge kan du nå benytte deg av nettbutikken til implicIT til egne rabatterte SMB Norge priser.

– Webshoppen vår består av en enorm bredde av produkter, for å gjøre det enklere for medlemmene har vi laget egen katalog med det vi mener er viktige produkter til små og mellomstore bedrifter. Katalogen er laget i samråd med produsentene våre og inneholder de mest etterspurte produktene i markedet. Hvis det er medlemmer som er på jakt etter noe spesielt, så snakker de med oss, og så kan vi legge det opp i katalogen til hver enkelt. Vi har også bygget opp en egen prisstruktur som kun gjelder for SMB Norge sine medlemmer, sier Nygård.

Fokuserer på en grønnere fremtid

implicIT har som mål å bidra i en positiv retning når det kommer til bærekraftig IT, sirkulær økonomi og sosial bærekraft. Som en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift tilbyr de gode løsninger til deres kunder slik at de sammen kan gjøre en forskjell når det gjelder klima og menneskerettigheter.

​– Vi er veldig stolte over at vi er en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift som en IT-leverandør. Vi sørger for at våre produsenter og leverandører er i henhold til FNs bærekraftsmål som er veldig viktig for oss. I tillegg til å ha egne rutiner for innkjøp har vi også rutiner for avhending av utstyr, som vi også kan bistå våre kunder med, sier Nygård.

Nøkkelfakta om implicIT

  • 12 ansatte
  • Oppstartet i 1996 i Moss
  • Byttet navn fra CAS til implicIT i 2023
  • Tilbyr egne priser i deres nettbutikk til SMB Norges medlemmer
  • Gir råd om produkter og tjenester din bedrift trenger, og de ønsker gjerne å bli utfordret av SMB Norges medlemmer på løsninger og produkter

implicIT sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

implicIT tilbyr en egen nettbutikk til SMB Norges med egen prisstruktur som medlemmene kan benytte seg av. Nettbutikken inneholder det meste en små eller mellomstor bedrift trenger innen IT, og om man ikke finner det man har behov for kan implicIT hjelpe deg med å finne det riktige produktet. I tillegg stiller de gjerne opp som rådgivere på alt innen IT-produkter slik at du finner det rette produktet for deg til riktig pris.

For å ta del i tilbudet er det bare å registrere seg som ny kunde i webshop og oppgi avdeling «SMB Norge» eller ta kontakt med implicIT på:

E-post: [email protected]

Telefon: 69 20 43 43