Frokostmøte i Forum for netthandel!

Når:
16 april 2024
8:00
Sted: Oslo

Forum for netthandel er et forum for medlemsbedrifter i SMB Norge som arbeider for å fremme norsk netthandel. Forumet arbeider for næringens rammebetingelser gjennom å tale bransjens sak og ha god dialog med politikere, myndigheter og publikum.

Frokostmøtet holdes på Hotel Bristol i Oslo og er gratis for medlemmer av SMB Norge og interesserte – som driver nettbutikk eller er tredjepartsleverandør til bransjen.

Program:

0800-0830      Frokostbuffé

0830-0845      Velkommen – og informasjon om «Forum for netthandel»

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge

 

0845-0915      AI – hype, muligheter og ansvar

Torgeir Waterhouse, partner i Otte AS

 

Torgeir Waterhouse er partner i Otte AS, og er tidligere direktør for Internett og nye medier i IKT Norge. Han har jobbet med IT og IT-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. I tillegg har han deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner.

 

0915-0945      Netthandel og viktig juss – salgsmarkedsføring og litt om bruk av pixel

Vebjørn Søndersrød, partner i Advokatfirmaet Føyen

 

Vebjørn Søndersrød er partner i Advokatfirmaet Føyen. Vebjørn er advokat med mange års erfaring innen markedsføringsrett, personvern og immaterialrett. Han jobber mye med bedrifter innen digitale tjenester, ehandel, digitale markedsføringstjenester og SoMe og informasjonssikkerhet og motstand mot cyberangrep. Han er en mye brukt foredragsholder innen disse områdene.

 

0945                Avslutning (vi avslutter senest kl. 1000)