SMB Norge sender hjem sine ansatte

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SMB Norge sender hjem sine ansatte

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Samtlige ansatte i SMB Norge har i dag fått beskjed om å ta hjemmekontor de neste to ukene som følge av den sterke spredningen av coronaviruset i Norge.

Les også: Her er corona-tiltakene næringslivet trenger NÅ!

Beslutningen innebærer at organisasjonens hovedkontor i Oslo fra og med fredag 13. mars vil bli stengt og at all møte- og reisevirksomhet som ikke er driftskritisk vil bli avlyst.

Avgjørelsen gjelder i utgangspunktet for de neste to ukene, men vil bli vurdert fortløpende. Totalt er det 9 medarbeidere som jobber ved hovedkontoret til SMB Norge.

– Vi er en liten organisasjon, men vil likevel gjøre det vi kan for å bidra til at belastningen for helsevesenet blir mindre ved å redusere faren for smitte blant våre ansatte, sier kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg.

Les også: Finn frem gullkortet Sanner!

Holder hjulene i gang

Joachim Dagenborg, SMB Norge

– I motsetning til mange av våre medlemsbedrifter vil vi i administrasjonen langt på vei klare å holde hjulene i gang, også fra våre respektive hjemmekontor. Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler og vil gjøre det vi kan for at dette i så liten grad som mulig skal påvirke medlemmene våre og arbeidet vi gjør for landets små og mellomstore bedrifter, legger han til.

SMB Norge har samtidig valgt å avlyse SMB-Seminaret 2020, som etter planen skulle bli arrangert i Oslo 25 mars. Både næringsminister Iselin Nybø og flere medlemmer av stortingets næringskomitee hadde takket ja til å delta på seminaret.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.