7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

SMB Norge er den eneste interesseorganisasjonen som kun jobber for små og mellomstore bedrifter, og i mer enn 25 år har vi kjempet for for å ivareta de mindre bedriftenes interesser og levevilkår.

Sammen med våre 5300 medlemmer fordelt på alle bransjer, er vi den sterke stemmen i samfunnsdebatten og saker som opptar landets bedriftsbyggere. Ved å være en tydelig støttespiller hele veien gjennom bedriftenes utviklingsfaser, gjør vi det enklere å forløse ny vekst og ønsket utvikling.

Vi oppfordrer derfor din bedrift til å bli en del av de som utgjør ryggraden i norsk næringsliv!  Her får du 7 gode grunner til hvorfor du bør bli medlem av SMB Norge:

1. En bro til politiske myndigheter

Helt siden 1992 har SMB Norge jobbet målbevisst for å bedre regelverket og rammevilkårene for mindre bedrifter i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter, og dermed de beste forutsetninger for gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter i storting og regjering. Vårt nettverk er stort, og veien fra medlem til myndigheter er kort.

Se vårt Næringspolitisk Program – SMB Norge

2. Den viktige eksperthjelpen når du trenger det

Når utfordringene eller skaden oppstår er det fort gjort å bli rådvill, men hos oss står du aldri alene – verken før problemet oppstår eller underveis.

Som medlem får du tilgang til gratis juridisk rådgiving per telefon og e-post og kan prate med en av våre advokater før problemet oppstår, eller få hjelp til å løse juridiske utfordringer vedrørende din bedrift. Et medlemskap i SMB Norge er laget for at landets bedriftsbyggere og er helt gratis.

Jus er et komplekst område, og det er ikke alltid like lett å vite hva som er juridisk  riktig innen arbeidsrett, kjøpsrett og husleierett. Vi sørger med andre ord for at det juridiske rundt avtaler, ansettelser, oppsigelser og permittering gjøres riktig.

Medlemskap i SMB Norge gir deg tilgang på gratis juridisk rådgivning

3. Forsikring og Pensjon

Du sparer deg også mye arbeid ved å benytte SMB Norges forsikring for din virksomhet. Vi kan analysere de avtalene du har i dag, og utrede videre anbefalte løsninger ut i fra firmaets virksomhet.  De aller fleste medlemmene som har forsikring hos oss, påpeker hvor mye tid de sparer på at vårt forsikringskontor hjelper til med administrasjonen uten noen ekstra kostnad.

SMB Norge har utviklet en egen forsikring for medlemsbedriftene. Forsikringen er tilpasset kontor-, service-, handels- og håndverksvirksomheter.  Den omfatter maskiner, inventar, løsøre og varer i tillegg til ansvar og avbruddsforsikring. Forsikringen inkluderer også en rekke tilleggsdekning som andre selskaper priser separat.

Har du kanskje glemt pensjonssparing? Det har ikke vi! Verken du eller ansatte skal tape når pensjonsalderen kommer, så vi hjelper din bedrift i hvordan du kan forvalte pengene på best mulig måte.

Et medlemskap gir deg tilgang på gode forsikringer og alt du trenger for å drive bedrift

4. Sammen er vi sterkere – dra nytte av våre SMB Partnere

SMB Norge sitt fordelsprogram er satt sammen slik at du har tilgang til alt du trenger for å starte og drive bedrift. Våre medlemsfordeler utvikles kontinuerlig slik at du kan bruke tiden på det du kan best.

5. De beste forutsetninger for å lykkes som leder og bedrift

Vi vet hva som trengs for å starte og drive bedrift, og jobber hardt for at våre medlemmer skal ha de beste forutsetninger for å lykkes. Derfor tilbyr vi ulike kurs sammen med vår partner der du kan lære av de beste innen fagfelt som blant annet organisasjon og ledelse, bedriftsutvikling, og økonomistyring og likviditet.

Vi vet også hvor viktig det er å opprettholde effektivitet i bedriften, så gjennom behovskartlegging og oppfølging underveis gir vi deg konkrete verktøy du trenger for å enklere effektivisere driften.

Vi har stor tro på at du kan effektivisere arbeid, frigjøre tid og spare penger gjennom riktig veiledning og rådgivning!

SMB Norge jobber jo kontinuerlig mot alt som har med økte utgifter for småbedriftene. De er interessert i at folk skal få være i arbeid og ha ansatte. De gjør mye for å bedre vilkårene for de små bedriftene

Anne Harila – Laserklinikken AS 

6. Fra innovasjon til markedsføring

Ingen kjenner bedriften bedre enn deg, men syns du det er vanskelig å “selge den”? Alle ønsker å lykkes med markedsføring, men mangler kanskje ressursene, verktøyene og eller rett og slett tiden.

Som medlem hos oss får du gratis rådgivning der vi hjelper din bedrift i gang. Ved behov kan vi også organisere en individuell markedsførings workshop for deg og ditt team. Her gjennomgår vi dine markedsføringsbehov, og tilbyr digitale markedsføringsløsninger og strategier tilpasset din bedrift.

Vår partner på markedsføring har laget en SMB tilpasset tjeneste og plattform slik at du enkelt kan forstå og jobbe med det du kan best, mens din bedrift å oppnår salg og resultater.

7. Et faglig sterkt nettverk

Kunnskapsdeling og nettverk er uvurderlig! Det å kunne sparre med likesinnede og dele erfaringer anser vi som et must. Gjennom medlemskapet får du tilgang på unike nettverk og engasjerte bedriftsledere. Vi legger opp til at du kan skape business med andre medlemmer, utføre prosjekter sammen og få tilgang på ubegrenset lagring av dokumenter.

I samarbeid med våre partnere arrangerer vi faglige seminarer og konferanser over hele landet og skaper gode møteplasser med godt innhold.

Sammen står vi sterkere, så bli medlem i SMB Norge i dag!

Bli medlem i SMB Norge