Nye æresmedlemmer i SMB Norge

Tom R. Utsogn var en av de fire som ble æresmedlem på Kongressen 2023.
Bilde: Tom R. Utsogn var en av de fire som ble æresmedlem på Kongressen 2023.

Kongressen 2023 i Arendal utpekte fire nye æresmedlemmer i SMB Norge. Tidligere er det kun to medlemmer som har fått den høyeste utmerkelsen organisasjonen kan tildele, så det betyr at vi har mange tillitsvalgte som har utmerket seg med sin innsats gjennom mange år.

Nye æresmedlemmer i SMB Norge er:

Sigfred Steien

Har vært med fra starten på 90-tallet, har vært forbundsleder og styremedlem i forbundsstyret over flere perioder. Sentral i SMB Norge region Nord.

Geir Helge Johnsen

Har flere forskjellige perioder i forbundsstyret og er arkitekten bak mye av det bra som skjedde etter stiftelsen. Har skrevet ned mye av historien til SMBs 10-årsjubileum og var naturlig historieforteller på podiet på 30-års-jubileet. Vært aktiv i SMB Norge region Vest.

Les også: SMB Norge har blitt medlem i UN Global Compact

Morten Berge

Har vært med lenge og sentral i arbeidet i organisasjonen, både som tillitsvalgt og ansatt. Deltok under 30-års jubileet som historieforteller. Medlem i SMB Norge region Oslo og Akershus hvor han har bidratt gjennom flere år.

Tom R. Utsogn

Mangeårig medlem. Han mye kunnskap om historien til organisasjonen, og fortalte villig om dette på vårt 30-års jubileum. Har sittet flere perioder i forbundsstyret. Bidratt til å bygge organisasjonen SMB Norge region Sør .

Les også: SMB Norge inviterer til debattmøte i Kirkenes

SMB Norge gratulerer våre fire nye æresmedlemmer!