En organisasjon for hele landet!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]SMB Norge er en landsdekkende organisasjon for små og mellomstore bedrifter. Vi jobber for at alle politikere, enten de sitter på Stortinget, fylkesting eller kommunestyre, legger til rette for. Norges viktigste verdiskapere – de små og mellomstore bedriftene.

Les også: De små og mellomstore er verdifulle!

I et langstrakt land som Norge er det ikke mulig å komme unna transport av varer og materiell på vei. En stadig større andel av transportselskapenes kostnader går til bompenger. SMB Norge mener at økte avskrivningssatser på nyttekjøretøy vil kunne kompensere for noe av dette og samtidig gi ett incitament for å skifte til mer miljøvennlige og trafikksikre nyttekjøretøy.

Les også:  Visste du at et medlemskap i SMB Norge gir deg tilgang på gratis juridisk rådgivning?

SMB Norge mener:

Politikerne må prioritere samferdsel og infrastrukturløsninger som gjør det mulig å opprettholde spredt bosetting og arbeidsplasser over hele landet.

Næringslivet bør få økt avskrivningssats på nyttekjøretøy for å kompensere for økte bompenger og drivstoffavgift.

Det må legges til rette for parkering for næringslivet i byer og tettsteder.

En større andel av selskapsskatten bør tilfalle kommunene som en direkte stimulans for å legge til rette for næringsutvikling.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16004″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Få gratis juridisk rådgivning

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16005″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Få beste bedriftsforsikring

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]