De små og mellomstore er verdifulle!

[vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column][vc_column_text]

“VI ENDRER PREMISSENE FOR NORSK NÆRINGSPOLITIKK!”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Noen av våre seire så langt:

  • Fjernet arveavgiften
  • Momsrapportering en gang i året for bedrifter med under en million i omsetning.
  • Bedre avskrivningsregler
  • Svangerskaps-og foreldrepenger for selvstendige næringsdrivende
  • Fjerning av revisorplikten for mindre aksjeselskaper
  • Redusert krav om aksjekapital

Les mer i vårt næringspolitisk program!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”23806″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Jørund Rytman,
Leder for politikk  i SMB Norge

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De viktigste verdiskaperne!

SMB Norge jobber for et samfunn der små og mellomstore bedrifter blir løftet frem og gitt den  nerkjennelsen og respekten de fortjener. Samfunnet har en plikt til å heie frem Norges viktigste verdiskapere og SMB Norge sin oppgave er å være en ambassadør for dette.

Den offentlige debatten om norsk næringsliv blir ofte redusert til en debatt om offentlig lederlønninger og størrelsen på nedsalg i store statlige selskaper. SMB Norge vil snu debatten til å handle mer om det store mangfoldet i norsk næringsliv.

Vi ønsker en debatt der de små og mellomstore bedriftene sine behov og utfordringer blir løftet frem. Bak bedriftene står det flere tusen bedriftseiere, som gjennom sitt arbeid skaper arbeidsplasser for seg selv og andre.

Les også: SMB’ene bidrar med halvparten av verdiskapingen i Norge![/vc_column_text][vc_single_image image=”15791″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column][vc_column_text]Visste du at et medlemskap i SMB Norge gir deg tilgang på gratis juridisk rådgivning?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De små og mellomstore er verdifulle!

Små og mellomstore bedrifter skaper liv i lokalsamfunnet og de bidrar til fellesskapet. At de tjener penger er en viktig forutsetning, men det er ikke hovedmotivasjonen for mange bedriftseiere. Det er den indre motivasjon av å lykkes, og gleden ved å jobbe med noe de brenner for, som er avgjørende.

SMB Norge sørger for at de som skaper arbeidsplasser får en stemme i den offentlige debatten. Det som orener oss er de utfordringene og mulighetene det innebærer å drive en bedrift i Norge.

Små og mellomstore bedrifter utgjør 99 prosent av norsk næringsliv. De er ryggraden i norsk økonomi og de representerer folkesjela i Norge. 

SMB Norge skal synliggjøre at det er i alles interesse å legge til rette for bedriftene. Vi skal sette søkelyset på de utfordringene som mange møter i hverdagen, men vi skal også trekke frem den ekte bedriftsgleden mange får ved å drive sin egen bedrift. Norske bedriftseiere er hverdagshelter!

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

[/vc_column_text][vc_single_image image=”15789″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]