NY UNDERSØKELSE – Vår sjanse til å bli hørt

Regjeringen har bedt SMB Norge om å kartlegge hvordan medlemsbedriftene forholder seg til det grønne skiftet. De kommende dagende sendes en kort undersøkelse ut til samtlige medlemmer.

Olaf Thommessen, administrerende direktør i SMB Norge
Olaf Thommessen, SMB Norge

Les også: De små og mellomstore er verdifulle

– Dette er vår sjanse til å blir hørt og sørge for at SMB-sektoren blir hensyntatt når ny bærekraftig næringspolitikk skal utarbeides, konstaterer SMB Norge-sjef Olaf Thommessen.

– Skal man få til et grønt skifte i norsk næringsliv så er man helt avhengige av å også få med seg SMB-sektoren. Det krever imidlertid at man blir mye flinkere til å lytte til hva bedriftene selv sier de trenger for å få dette til, understreker Thommessen.

Les også: Fakta om små og mellomstore bedrifter i Norge

Vår sjanse

Dette har han vært svært tydelig på i dialog med Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V). Resultatet er at regjeringen nå har bedt SMB Norge om å kartlegge hvordan medlemmene forholder seg til det grønne skiftet.

Det er bakgrunnen for at SMB Norge i disse dager vil sende ut en undersøkelse som vi håper alle kan ta seg tid til å svare på.

– Det grønne skiftet er noe alle må forholde seg til, også vi som holder til i SMB-sektoren. Dette er vår sjanse til å påvirke hvordan det skal skje i landets små og mellomstore bedrifter. Derfor håper jeg at så mange som mulig svarer på spørsmålene, sier Thommessen.

Undersøkelsen sendes ut på epost til alle medlemmer og tar 4-5 minutter å svare på.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge