Fagnettstedet for SMB-sektoren

Desemberkonferansen 2022

SMB Norges desemberkonferanse: – Hva skjedde med bedriftenes rettssikkerhet?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

For omtrent ett år siden forbød regjeringen servering av alkohol på serveringssteder. Rettssikkerheten for bedriftene var ikke-eksisterende, og media var tause. Dette setter SMB Norge søkelyset på mandag 5. desember.

– Vi håper så mange som mulig melder seg på SMB Norges desemberkonferanse. Det blir flere spennende innlegg fra blant annet advokater som jobber tett på SMB-sektoren, samt politikere, sier Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge.

Les også: Positivt sykelønnsforslag fra Venstre

Det offentliges holdningsproblem

Jørund H. Rytman, adm.dir. i SMB Norge.

SMB Norge har mobilisert mange som står i førstelinjen for å hjelpe landets små og mellomstore bedrifter. Blant annet vil SMB Norges egen advokat, Hedvig Svardal, fortelle om hvordan organisasjonen jobber for å hjelpe bedrifter.

– SMB Norge står i førstelinjen når landets små og mellomstore bedrifter møter på utfordringer. Likevel har regjeringen fjernet tilskuddet til som ble gitt til rådgivningstjenesten vi etablerte for å kunne være en enda bedre førstelinjehjelp, sier Rytman.

Han legger til at konferansen vil belyse det offentliges holdningsproblem overfor små og mellomstore bedrifter.

– Mange opplever at man nærmest er «kjeltring inntil det motsatt er bevist» som næringsdrivende i møte med det offentlig. Derfor kommer Terje Strøm fra NyAnalyse på konferansen for å belyse dette holdningsproblemet hos det offentlige, sier Rytman.

Les også: SMB Norge tar kampen for norske gründere til høyesterett

SMB-julebord

I tillegg til det faglige innholdet, byr konferansen på sosialt samvær og hygge. SMB Norge inviterer nemlig også til SMB-julebord etter konferansen.

– Det blir julebord med nydelig mat laget av Bristol sin egen chef. God og mett kan du mingle og prate med andre medlemmer av SMB Norge og administrasjonen, sier Rytman.

Meld deg på årets desemberkonferanse her:

https://kurs.smbnorge.no/smb-julebord-og-smb-norge-desemberkonferanse-5desember-2022010

 

Dette er programmet for SMB Norges desemberkonferanse: