SMB Norge har stiftet lokallag i Trondheim!

Administered direktør Jørund H. Rytman og styreleder Karl Anders Grønland i SMB Norge var i Trondheim for å stifte nytt lokallag.
Bilde: Administered direktør Jørund H. Rytman og styreleder Karl Anders Grønland i SMB Norge var i Trondheim for å stifte nytt lokallag.

Tirsdag 1. august 2023 ble SMB Trondheim stiftet. Etter initiativ fra lokale bedriftseiere i Trondheim, og regionleder i SMB Norge Region Midt, ble det arrangert stiftelsesmøte og nytt styre for SMB Trondheim ble valgt.

Deltakerne på møtet var opptatt av situasjonen for lokalt næringsliv, som merker den økonomiske situasjonen om dagen. – Høyere renter, økte kostnader og usikre økonomiske tider betyr at det er viktigere enn noen gang at bedriftene organiserer seg og sammen arbeider for våre interesser, uttaler regionleder Raaya Johnsen.

Les også: “Myndighetene må legge til rette for gründere, ikke kvele de med byråkrati og skyhøye skatter og avgifter.”

SMB Trondheim ser frem til å sette næringspolitikk på dagsorden i Trondheim og vil i tiden fremover arbeide for å styrke næringslivets interesser. – Vi ser frem til å arbeide for gjennomslag hos politiske myndigheter, som må ta på alvor den situasjonen lokalt næringsliv befinner seg i, sier nyvalgt lokallagsleder Hans Petter Hjertvik.

På møtet deltok også SMB Norges forbundsstyreleder Karl-Anders Grønland og administrerende direktør Jørund H. Rytman. – Vi arbeider aktivt for å etablere flere lokallag for SMB Norge og er veldig glad for at SMB Trondheim nå er etablert, og dermed kan vi øke vår synlighet også lokalt, sier Karl-Anders Grønland.

Les også: ESA ber Norge å gjøre det enklere for næringsdrivende

Det nye styret i SMB Trondheim er:

Leder Hans Petter Hjertvik, Kaphnordic AS

Nestleder Frank Trana, Natiwe AS

Styremedlem Geir Jensen, African Products Norway AS