Region Oslo og Akershus: – Politikerne må få økt bevissthet rundt bedrifters utfordringer!

Under årsmøtet i SMB Norges Region Oslo- og Akershus ble Vegard Høidalen gjenvalgt som leder. Nå er målet å øke beslutningstakernes bevissthet rundt bedrifters utfordring i hverdagen.

Les også: Region Sør: Nå skal vi sparke i gang aktiviteten!

Vegard Høidalen, leder for Region Oslo og Akershus

Om de som bestemmer skal kunne ta bedre og mer næringsvennlige beslutninger, så må de få en bedre forståelse for hvordan hverdagen til en småbedriftseier faktisk ser ut, konstaterer nylig gjenvalgt leder for SMB Norge i Oslo- og Akershus.

– Da jeg ble valgt til leder i fjor var det mye å sette seg inn i. Nå har både jeg og store deler av styret fått «satt seg» litt bedre. Det gir oss et godt grunnlag å jobbe videre på og det gjør av vi kan være enda tydeligere på hva vi ønsker å oppnå og hvordan vi skal få det til, sier Høydalen i en kommentar til dinbedrift.no.

– Dette er et spennende styre som jeg tror skal kunne levere gode resultater for medlemmene våre, legger han til.

Les også: Region Midt vil jobbe for medlemsvekst i Trønderlag

Gjennomslag

Høidalen lover økt fokus på medlemsvekst i regionen, samt flere gode arrangementer i året som kommer.

– Etter årsmøtet har vi fått på plass noen klare målsetninger. Vi vil ha økt politisk gjennomslag i vår region. I tillegg vil vi gjøre det vi kan for å øke medlemsmassen, understreker den nylig gjenvalgte regionslederen.

Han er glad for at pandemien nå er over og at det på nytt er mulig å møtes ansikt til ansikt.

– Vi har hatt mye digitale møter, og det har for så vidt fungert greit. Men det er ikke noen tvil om at vi ser frem til å kunne arrangere fysiske møter igjen, understreker Høidalen.

Les også: Region Øst vil fortsette veksten

Det nye styret:

Styret i Region Oslo og Akershus består nå av: Vegard Høidalen (leder), Jørgen Kreyberg (nestleder), Henrik T. Dahl, Torbjørn Kristiansen, Nick Sheibany, Kjersti Almåsvold og Liv Due-Andresen

Vara: Morten Furuto Røsten, Tore Heitmann-Hansen og Inger S. Rosenfeld

Vil du vite mer om SMB Norges omfattende medlemstilbud? Klikk her!