Region Sør: – Nå skal vi sparke i gang aktiviteter i hele regionen!

Det nyvalgte styret i Region Sør går et travelt år i møte med ambisjoner om økt aktivitet og forberedelser til SMB Norges kongress 2023, som skal arrangeres i Arendal.

Les også: Forbundstyret: «Det skal bli mer lønnsomt å være medlem i SMB Norge»

Etter to år med pandemi var det på tide å møtes igjen, konstaterer gjenvalgt styreleder Svein Mork Dahl etter et vel gjennomført årsmøte i SMB Norges Region Sør denne uken.

Svein Mork Dahl, Leder i Region Sør.

– Det viktigste for oss nå er å sparke i gang aktiviteten etter pandemien. Det skal vi gjøre i hele regionen, og dermed også i Vestfold og Telemark, som vi vil ta et større ansvar for  i tidenfremover, sier regionslederen til dinbedrift.no.

– I tillegg må vi legge en del ressurser i å forberede SMB Norges kongress, som vil bli avholdt i Arendal neste år, legger han til.

Les også: Nytt styre i Region Midt

Valg 2023

Årsmøtet la også vekt på neste års valg, hvor målet er å løfte viktige lokale næringspolitiske saker opp og frem i den lokalpolitiske debatten.

– Vi ønsker å ta opp saker som er viktige for våre medlemmer og sørge for at de blir hørt. I Agder-regionen har man for eksempel klare ambisjoner om å bli en hub for det grønne skiftet. For å få dette til så er man helt avhengig av å spille på lag med det lokale næringslivet.

– Det krever i sin tur at vi blir invitert til å delta i diskusjoner som foregår før beslutningene blir tatt, understreker Mørk Dahl.

Les også: Nytt forbundsstyre i SMB Norge

Motivert

Den gjenvalgte regionslederen er glad for tilliten han har fått og er klar på at alt ligger til rette for mye aktivitet i året som kommer.

– Jeg føler at vi har hatt og fortsatt har et veldig kompetent team her i Sør. Det er en spennende region hvor det skjer mye. Jeg er veldig fornøyd med årsmøtet som viste både engasjement og motivasjon til arbeidet som ligger foran oss. Jeg gleder meg til å få lov til å jobbe videre med dette, avslutter Mork Dahl.

Styret i Region Sør består nå av: Svein Mork Dahl (leder), Helen Vonn Solli (nestleder), Herdis Brekkemoen, Anders Folkmann, Tom R Utsogn, Stefan Kaarbø og Nina Øen. Varamedlemmer er Terje Bredal, Atle Thorstensen og Chim Kjølner

Vil du vite mer om SMB Norges omfattende medlemstilbud? Klikk her!