Ny leder i Region Øst!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ny leder i Region Øst!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jørn Wad ble valgt til ny leder i SMB Norges Region Øst under årsmøtet i Drammen nylig. Nå er målet å beholde plassen som landets raskest voksende region. 

– Region Øst er for tiden den beste både i medlemsvekst og aktivitet. Og det skal noe til i en organisasjon som vokser såpass mye som vi gjør nå om dagen. Vi er virkelig glade for dette, og håper at den gode utviklingen skal fortsette. Det blir spennende å følge dere, konstaterte SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman i sin innledning til årsmøtet 20 april.

Les også: Region Sør: Nå skal vi sparke i gang aktiviteten!

Lang liste

Rytman og styreleder i SMB Norge, Karl-Anders Grønland, var til stede for å orienterte de fremmøtte om arbeidet sentralt, og ikke minst fokuset på å bli mer relevante for medlemmene.

Deltakere på årsmøtet i Region Øst

I den forbindelse var rådgiver Susanne Slaatsveen, som representerte staben i salgs- og markedsavdelingen invitert for å fortelle om hva salgs og markedssjef i SMB Norge, Are Jerstad og hans folk har fått på plass av medlemsfordeler. Og listen var ikke akkurat kort: Hele 42 foiler tok det før hun var til bunns, og flere skal komme, lovet hun.

Les også: Region Midt vil jobbe for medlemsvekst i Trønderlag

Ny leder

Møteleder og avtroppende leder for styret i Region Øst, Yousuf Gilani var glad for å ha såpass stor bredde i representasjonen fra organisasjonens sentrale ledelse på plass, og medlemmene benyttet da også flittig anledningen til å få svar på sine mange spørsmål.

Joachim Bekkevold Hansen, som for øvrig var kveldens vert, var opptatt at det er viktig at bredden i tilbud til medlemmene bekjentgjøres bredt, og at det legges trykk på å gjøre medlemmene bedre kjent med hverandre – og med SMB Norge.

Ved valget ble det mange gjenvalg, dog med noen rokkeringer:

Leder:                         Jørn Wad, tidligere styremedlem

Nestleder:                   Joakim Bekkevold Hansen, tidligere styremedlem

Styremedlem:             Yousuf Gilani, tidligere regionleder

Styremedlem:             Dorota Dawidowicz

Styremedlem:             Ulf Isak Leirstein, ny

Styremedlem:             Morten Chr. Reffhaug

Styremedlem:             Svein Rust

Varamedlemer: Sabbjit Shergil og Bjørn Gudmund Larsen

 

Vil du vite mer om SMB Norges omfattende medlemstilbud? Klikk her!

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.