Ny leder i Region Øst!

Jørn Wad, ny leder i Region Øst (Foto: Børge Sandnes)
Bilde: Jørn Wad, ny leder i Region Øst (Foto: Børge Sandnes)

Jørn Wad ble valgt til ny leder i SMB Norges Region Øst under årsmøtet i Drammen nylig. Nå er målet å beholde plassen som landets raskest voksende region. 

– Region Øst er for tiden den beste både i medlemsvekst og aktivitet. Og det skal noe til i en organisasjon som vokser såpass mye som vi gjør nå om dagen. Vi er virkelig glade for dette, og håper at den gode utviklingen skal fortsette. Det blir spennende å følge dere, konstaterte SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman i sin innledning til årsmøtet 20 april.

Les også: Region Sør: Nå skal vi sparke i gang aktiviteten!

Lang liste

Rytman og styreleder i SMB Norge, Karl-Anders Grønland, var til stede for å orienterte de fremmøtte om arbeidet sentralt, og ikke minst fokuset på å bli mer relevante for medlemmene.

Deltakere på årsmøtet i Region Øst

I den forbindelse var rådgiver Susanne Slaatsveen, som representerte staben i salgs- og markedsavdelingen invitert for å fortelle om hva salgs og markedssjef i SMB Norge, Are Jerstad og hans folk har fått på plass av medlemsfordeler. Og listen var ikke akkurat kort: Hele 42 foiler tok det før hun var til bunns, og flere skal komme, lovet hun.

Les også: Region Midt vil jobbe for medlemsvekst i Trønderlag

Ny leder

Møteleder og avtroppende leder for styret i Region Øst, Yousuf Gilani var glad for å ha såpass stor bredde i representasjonen fra organisasjonens sentrale ledelse på plass, og medlemmene benyttet da også flittig anledningen til å få svar på sine mange spørsmål.

Joachim Bekkevold Hansen, som for øvrig var kveldens vert, var opptatt at det er viktig at bredden i tilbud til medlemmene bekjentgjøres bredt, og at det legges trykk på å gjøre medlemmene bedre kjent med hverandre – og med SMB Norge.

Ved valget ble det mange gjenvalg, dog med noen rokkeringer:

Leder:                         Jørn Wad, tidligere styremedlem

Nestleder:                   Joakim Bekkevold Hansen, tidligere styremedlem

Styremedlem:             Yousuf Gilani, tidligere regionleder

Styremedlem:             Dorota Dawidowicz

Styremedlem:             Ulf Isak Leirstein, ny

Styremedlem:             Morten Chr. Reffhaug

Styremedlem:             Svein Rust

Varamedlemer: Sabbjit Shergil og Bjørn Gudmund Larsen

 

Vil du vite mer om SMB Norges omfattende medlemstilbud? Klikk her!