Norges Massasjeforbund melder seg inn i SMB Norge

Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund
Bilde: Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund

Norges Massasjeforbund, med sine over 800 medlemsbedrifter, melder seg kollektivt inn i SMB Norge og sikrer seg dermed en slagkraftig støttespiller i arbeidet med å løfte frem viktige politiske saker for sin yrkesgruppe

– Vi ønsker å bli med på laget for å ha en solid samarbeidspartner i ryggen som kan bidra til å åpne dører politisk og hjelpe oss å nå målene vi har satt oss som forbund og for yrket vårt, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Les også: Hver femte småbedriftseier vurderte å gi opp under coronakrisen

Coronakrisen

Waggestad understreker at SMB Norges arbeid for å ivareta interessene til landets minste bedrifter gjennom coronakrisen var helt avgjørende for deres beslutning.

– 90 prosent av medlemmene i Norges Massasjeforbund driver enkeltpersonforetak og ble hardt rammet av Covid-19 krisen. Vi har med takknemlighet sett den store og utrettelige jobben SMB Norge har lagt ned for å bedre rettighetene til oss med små og mellomstore bedrifter både før, men spesielt nå under krisen, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Norges Massasjeforbund er det største særforbundet for massører og massasjeterapeuter som jobber med helserettet behandling og massasje i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1995 og har over 830 medlemmer over hele landet.

– Norges Massasjeforbund og deres medlemmer er hjertelig velkommen inn i SMB Norge-familien. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å løfte frem saker som er viktige for deres yrkesgruppe og på den måten bidra til at det blir både lettere og morsommere for dem å drive virksomheten, sier SMB Norges administrerende direktør, Olaf Thommessen.

Les også: Nå bør det komme skatte- og avgiftskutt

Gode grunner

Olaf Thommessen, administrerende direktør i SMB Norge
SMB Norge-sjef Olaf Thommessen

Med Norges Massasjeforbund om bord passerer SMB Norge 6000 medlemmer med god margin. På få år har organisasjonen dermed doblet sin medlemsmasse.

– For oss i Norges Massasjeforbund har det vært mange gode grunner for å melde seg inn i SMB Norge i tillegg til deres politiske påvirkningskraft. Vi vil spesielt trekke frem tilgangen til gratis juridisk bistand og gode forsikringsordninger for alle våre medlemsbedrifter, sier Wagggestad.

Medlemmene i Norges Massasjeforbund arbeider på klinikker, innen idretten, og ute på bedrifter. De jobber tverrfaglig sammen med leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre. For å være medlem må man tilfredsstille forbundets strenge fagkrav og forplikte seg til å følge forbundets faglige og etiske retningslinjer

HER KAN DU LESE MER OM NORGES MASSASJEFORBUND

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge