Gründerforeningen lanserer nasjonalt gründernettverk

Gründernettverk
Bilde: Gründernettverk

Gründerforeningen, som er kollektivt medlem i SMB Norge, lanserer onsdag et gratis nasjonalt gründernettverk sammen med det norske IT-selskapet Induct. Målet er å hjelpe landets gründere med det stadig viktigere nettverksarbeidet. 

Les også: De små og mellomstore er verdifulle

Mange vellykkede gründere vil kunne skrive under på at et godt nettverk var helt avgjørende for deres suksess. Med den nye plattformen “Gründersonen”, ønsker Gründerforeningen og Induct å hjelpe hele gründer-Norge til å bli gode nettverksbyggere.

Visste du at et medlemskap i SMB Norge gir deg tilgang på gratis juridisk rådgivning?

Gratis for gründere

Gründersonen er et helt gratis digitalt samfunn på èn plattform som vil gi nyttige kontakter over hele landet.

– Mange gründere har lagt et svært tøft år bak seg og vil være i en utfordrende situasjon også i tiden fremover. Da er det en ekstra belastning om man føler at man står alene, uten støtte eller tilknytning til et nettverk. Denne nye plattformen er en fantastisk måte for oss å støtte gründere gjennom å tilby dem et gratis arbeidsverktøy, samt etablere et digitalt nettverk hvor kunnskap, erfaringer og kompetanse kan deles, sier Helen Von Solli, som er generalsekretær i Gründerforeningen.

– Dette er noe vi har ønsket oss lenge, og vi gleder oss til å bygge dette videre sammen med gründerne og Induct, legger hun til.

Les også: SMB’ene bidrar med halvparten av verdiskapingen i Norge!

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

Enkel tilgang

Helen Von Solli, generalsekretær for Gründerforeningen

Selve plattformen er det IT-selskapet Induct som står for. Den gjør det mulig for gründere å opprette egne digitale arbeidssamfunn for sin virksomhet, samt koble seg til et nettverk bestående av Gründerforeningen og andre grundere. I nettverket får gründere enkel tilgang til maler for blant annet styreprotokoll, aksjonæravtaler, ansattkontrakter, nyhetsstrømmer, events, gode tips og triks, og ikke minst medlemsfordelene til Gründerforeningen sine samarbeidspartnere.

– I tillegg til å gi gründere et arbeidsverktøy som hjelper dem å få oversikt og effektivisere sine dag-til-dag-aktiviteter, vil vi ha mulighet til å skape et digitalt nettverk som øker samhandlingen og gjør oss bedre i stand til å løse felles utfordringer, sier Vonn Solli.

I sine egne digitale samfunn vil gründere få mulighet til å jobbe med sine prosjekter, kontrakter, arbeidsgrupper, styrerom mm. Gründerne kan invitere ansatte, partnere, mentorer, investorer, venner, familie og alle andre som kan bistå i å bygge og drive deres virksomhet. De får gode og nyttige verktøy som oppgavestyring, web dokumenter, teamarbeid og meldingstjeneste, og har ubegrenset med lagringsplass– helt gratis.

Her kan du laste ned og teste ut den nye Gründersonen – HELT GRATIS!