GRATIS SEMINAR: Hva er planen videre for SMB-sektoren?

Onsdag 25 mars inviterer SMB Norge til et seminar om regjeringens SMB-strategi. Der vil næringsministeren og de mest fremtredende næringspolitikerne på Stortinget bli utfordret til å skissere veien videre for den viktigste sektoren i norsk næringsliv.

Se programmet og meld deg på her!

Druknet

I august 2019 lanserte regjeringen sin plan for hvordan myndighetene skal bidra til vekst i landets små og mellomstore bedrifter. Den såkalte SMB-strategien druknet langt på vei i en tilspisset valgkampinnspurt og har derfor fått relativt lite oppmerksomhet.

Under utarbeidelsen av rapporten hadde SMB Norge, sammen med NHO, Virke og mange andre organisasjoner deltatt på en rekke møter med Næringsministeren gjennom 2019 og 2019, og kommet med en smørbrødliste av forslag som vil gjøre det lettere å drive bedrift. 

Les også: Hadde ventet mer fra Regjeringen

Hva skjedde?

SMB Norge pekte blant annet på tvangsmulkt og kompliserte rapporteringsrutiner. Vi ba dem om å gjøre det enklere for mindre bedrifter å delta i offentlige anbudsprosesser, og vi ba dem selvfølgelig også om å se på formueskatt og sykelønn. Men hva skjedde egentlig med alle forslagene?

Foto: E24

Ingen er bedre rustet til å svare på det spørsmålet enn næringsministeren selv. Derfor har vi invitert Nybø til å åpne hele seminaret.

På talerlisten står blant annet også arbeiderpartiets næringspolitiske talsmann, Terje Aasland, NHO-sjef Ole Erik Almlid og selvfølgelig også SMB Norges Olaf Thommessen. Seminaret avsluttes med en paneldebatt ledet av den profilerte E24-journalisten Marius Lorentzen.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å høre direkte fra de som skal utforme morgendagens næringspolitikk!

 

Se programmet og meld deg på her!

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge