Desemberkonferanse ga styrekompetanse

Administrerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman, ønsker deltagerne velkommen til Desemberkonferansen.
Bilde: Administrerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman, ønsker deltagerne velkommen til Desemberkonferansen.

6. desember inviterte SMB Norge til sin årlige Desemberkonferanse på Hotel Birstol med rundt 80 deltagere. – Veldig morsomt at så mange av våre medlemmer og samarbeidsparter deltar på denne konferansen, sier administrerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman.

Rundt 80 deltagere deltok på årets Desemberkonferanse.

Når julen begynner å nærme seg betyr det også at det er på tide for SMB Norges siste arrangement for året, nemlig Desemberkonferansen. Også denne gangen ble konferanse arrangert på det ærverdige hotellet Hotel Bristol i Oslo med rundt 80 deltagere. Temaet for årets Desemberkonferanse var gründer- og styrekompetanse, i tillegg til det å selge inn sin forretningside (såkalt «pitching»).

– Mange selskaper trenger dyktige og kompetente styremedlemmer, så vi følte at dette var et naturlig tema for årets Desemberkonferanse. I år hadde vi også veldig mange spennende foredragsholdere på konferansen på akkurat dette temaet. Vi tror dette temaet og innlederne falt i smak hos medlemmene våre når så mange valgte å delta på årets Desemberkonferanse, sier administrerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman.

Les også: SMB Norge har fått gjennomslag for bedre rammebetingelser ved eksport til Ukraina

Styrekompetanse på agendaen

Årets konferansier var SMB Norge sin andre nestleder, Hilde Apneseth, som presenterte alle de spennende foredragsholderne på scenen. SMB Norge hadde invitert flere spennende fagpersoner innen gründerkompetanse, styrekompetanse og pitching for å holde foredag for årets deltagere.

Flere av SMB Norges samarbeidspartnere hadde stands på konferansen.

Blant foredragsholderne hadde man blant annet Morten Brandt fra Excellerate, Niloufar Gharavi fra Desinova Studios, Steinar Hoel Korsmo fra Seeds Forum og Donna Kastrati fra Hun Etablerer.

– Innlederne i år hadde alle veldig spennende innlegg som var med å sette fokus på årets tema. I år hadde vi et veldig høyt nivå på foredragsholderne, så dette er noe vi skal forøke og opprettholde på våre arrangementer fremover da dette er noe våre medlemmer setter pris på, sier Rytman.

I tillegg til spennende foredrag var det også flere samarbeidspartnere som hadde møtt opp for å ha stand for årets deltagere på konferansen. Det var også flere medlemsfordeler i SMB Norge som valgte å gå opp på scenen for å fortelle deltagerne om akkurat deres medlemsfordeler til SMB Norges medlemmer.

Les også: SMB Norge deltok på generalforsamling i SME United

Open Innovation Lab of Norway

Den andre delen av programmet på årets konferanse ble gjennomført med Open Innovation Lab of Norway. Denne delen av programmet hadde fokus på innovasjon og kreativitet med spennende innledere som Lars Espen Aukrust fra Aukrustiftelsen og professor Tor W. Andreassen fra NHH.

– Vi setter veldig stor pris på at Open Innovation Lab of Norway ble med på å arrangere deler av årets Desemberkonferanse. De hadde med spennende innledere som var med på å løfte nivået på årets konferanse for våre deltagere, sier Rytman.

Politisk debatt om næringspolitikk

Hans Andreas Limi (FrP), Per Martin Sandtrøen (Sp) og Olve Grotle (H) i politisk debatt om næringslivet.

På kvelden inviterte SMB Norge til en spennende politisk debatt og julebord på Hotel Bristol. Politikerne som stilte opp for å debattere næringspolitikk på årets konferanse var Hans Andreas Limi (FrP), Olve Grotle (H) og Per Martin Sandtrøen (Sp). Etter debatten var det avsluttet konferansen med en tradisjonsrik julemiddag for alle deltagerne på Hotel Bristol.