Bedre innkjøp for bedriften med SMB Norge og Innkjøpssjefen

Illustrasjonsfoto
Bilde: Illustrasjonsfoto

SMB Norge har inngått en avtale med Innkjøpssjefen Norge, som hjelper små og mellomstore bedrifter med å skape bedre lønnsomhet. Avtalen er en del av SMB Innkjøp, som ble etablert for å hjelpe landets små og mellomstore bedrifter i kjølvannet av pandemien.

En enklere hverdag for din bedrift! Les mer om SMB Innkjøp her!

SMB Norge har signert en avtale med Innkjøpssjefen Norge, som innebærer at de leverer en innkjøpstjeneste til SMB Norges medlemmer. Målet for samarbeidet er bedre lønnsomhet for alle landets små og mellomstore bedrifter, uavhengig av bransje.

Fakta om små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge

Jørund Rytman, SMB Norge

Innkjøpssjefen har hatt stor suksess med å komme inn som en samarbeids- og kompetansepartner, som kan avlaste daglig leder, og jobbe aktivt med å få ned kostnadene og reforhandle avtaler for bedrifter.

Godt tilbud for SMB-medlemmer

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, er glad for å kunne tilby sine medlemmer tilgang til Innkjøpssjefen Norges kompetanse.

– Vi vet at gode avtaler på innkjøp ofte er helt avgjørende for bunnlinjen i små og mellomstore bedrifter. Vi ser at Innkjøpssjefen vil kunne hjelpe våre medlemsbedrifter til å fokusere på det de kan aller best og som skaper mest verdier, nemlig kjernevirksomheten, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

– Partnerprogrammet vårt har utviklet seg til å bli et svært viktig tilbud til våre medlemmer. Vi jobber hver dag med å inngå gode avtaler med riktige samarbeidspartnere, som vil være med på et løft for SMB-sektoren. Dette er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.

SMB-eiere jobber mest, har mindre ferie og blir ikke rike av det

Et naturlig samarbeid

Frode Johnsen, daglig leder i Innkjøpssjefen Norge, er glad for å ha inngått en partneravtale med SMB Norge.

Frode Johnsen, Innkjøpssjefen

– SMB Norge har kjempet for små og mellomstore bedrifter i 30 år. Vi fant ut at vi hadde de samme tankene, og tror at tjenesten vår vil utfylle det viktige arbeidet SMB Norge gjør i dag, sier Johnsen.

SMB Norges medlemmer får nå tilgang til et stort nettverk av samarbeidspartnere som vil hjelpe bedriftene til å få ned kostnader knyttet til innkjøp og reforhandling av avtaler.

– En daglig leder i små og mellomstore bedrifter har som regel har altfor mange oppgaver. Vi opplever å være en verdifull støttespiller for daglig leder, prosjektledere eller kontormedarbeidere som kan avlastes på en del viktige og tidkrevende oppgaver som å reforhandle avtaler, innhente tilbud og hjelpe med finansiering.

Johnsen legger til at han tror at kompetansen og markedsinnsikten til Innkjøpssjefen vil være verdifull for mange bedrifter og at han gleder seg veldig til samarbeidet med SMB Norges medlemsbedrifter.

Les mer om SMB Innkjøp her!