Fagnettstedet for SMB-sektoren

Facebook, Digital markedsføring

Gratis Webinarserie for alle bedrifter (3/3): Hvordan kan bedriften din vokse ved å bruke Facebook og Instagram?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Facebook har inngått en samarbeidsavtale som gir alle medlemsbedrifter mulighet til å lære de beste triksene for markedsføring på Facebook og Instagram fra de som kan det aller best – nemlig Facebook selv.

Velkommen til denne gratis webinarserien! Her vil du lære mer om hvordan du kan få bedriften din til å vokse ved hjelp av de gratis verktøyene som tilbys av Facebook og Instagram. Du vil få en grunnleggende forståelse av hvordan plattformene fungerer, og du vil også lære å lage effektive kampanjer og hvordan måle dem for å oppnå optimale resultater.

Webinarene varer i en time og holdes på Norsk av Adele Stone, som er client partner for Meta i Norge.

I en serien med 3 webinarer tar Facebooks egen ekspert deg igjennom det du trenger å vite for å få bedriften din til å vokse ved hjelp av de gratis verktøyene som tilbys av Facebook og Instagram. Kurset er helt gratis for SMB Norges medlemmer.

Ikke medlem enda? Finn ut hvorfor du bør melde deg inn i dag! 

Du vil få en grunnleggende forståelse av hvordan plattformene fungerer, og du vil også lære å lage effektive kampanjer og måle dem for å oppnå optimale resultater. Du trenger dermed ikke mye erfaring med digital markedsføring for å delta på disse webinarene.

Les også: Hva er SMB Norge og hvorfor eksisterer vi?

 

Hvem passer det for?

Webinarene er til for å støtte gründere og SMBer som ikke allerede bruker digitale plattformer, eller som nettopp har begynt å øke sin tilstedeværelse på nettet.

Du vil lære om Facebook og Instagram, få et godt innblikk i hvordan du lager annonser, og hvilke verktøy som er tilgjengelige for å sikre at annonsene er relevante for kundene dine. Øktene vil også ta for seg vanlige misforståelser og gi veiledning
om hvordan du kan snakke med kunder, og hvor ofte.

 

Sett av datoen!


Slik kommer du i gang med Facebook og Instagram

Dato: 24. mai – kl. 11:00 – 12:00

Introduksjon til Facebook og Instagram. Hvordan man kan bruke plattformen til å få bedriften til å vokse og hvordan lage en bedriftsside på Facebook, få den til å vokse over tid og hvordan få kontakt med nåværende og fremtidige målgrupper?

Webinar#1 gjennomført


Nå dine kunder med annonser

Dato: 2. juni – kl. 11:00 – 12:00

Hvordan velger du et mål? Hvor ofte skal du annonsere? Skal du ha video eller stillbilder? Skal du velge Facebook eller Instagram – eller begge deler? Alle disse spørsmålene vil bli besvart i løpet av denne økten som går gjennom det grunnleggende om annonser på Facebook og Instagram, og gir deg viktige tips om hvordan du kan sikre god effekt fra kampanjene dine.

Webinar#2 gjennomført


Slik lager du innhold som engasjerer målgruppen – Fler plasser igjen!

Dato: 23. juni– kl. 11:00 – 12:00

Når du skal engasjere målgruppen er det viktig at du lager innhold som er engasjerende. I denne trainingen vil du lære mer om hvordan lager engasjerende innhold for Facebook og Instagram. Vi vil blant annet se på; hvordan lage tilpasset annonser, hvordan skrive gode bildetekster og hvordan velge riktig handling.

PÅMELDING HER: Slik lager du innhold som engasjerer målgruppen

De første 50 som melder seg på, og deltar, på webinarserien vil motta annonsekreditt til en verdi av USD 150, som kan brukes til at annonsere på Facebook og Instagram.

Du får mulighet å stille spørsmål som de svarer på under Q & A segmentet. Skriv dine spørsmål i påmeldingen.

Sjekk så du får en påmeldings bekreftelse! (sjekk spamfilter)