Fagnettstedet for SMB-sektoren

Illustrasjonsfoto

Trenger du hjelp til å komme over kneiken?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sliter du og din bedrift fremdeles med ettervirkninger av pandemien så kan du få gratis ekspertråd fra våre rådgivere. Det er ingen hake, kun et brennende ønske om å hjelpe så mange SMB’ere som mulig over kneika!

Klikk her og ta kontakt i dag!

SMB Norge har slått seg sammen med Stiftelsen Rettferd og satt sammen et svært kompetent team som står klare til å ta imot henvendelser fra alle landets gründere og småbedriftseiere som trenger hjelp til å komme seg på rett kjøl etter å ha vært igjennom den største krisen for norsk næringsliv siden krigen.

Tjenesten er HELT GRATIS!

Krisetelefon

Jørund Rytman, SMB Norge

– Vi kan daglig lese i media at alle piler nå peker oppover igjen og at pandemien er et tilbakelagt kapittel. Samtidig vet vi at det fremdeles er tusenvis av bedrifter som akkurat nå er inne i en dyp krise, konstaterer Jørund Rytman i SMB Norge.

Han er initiativtaker til prosjektet, som har fått støtte over statsbudsjettet.

– Det er SMB-sektoren, eller «hverdagsnæringslivet» som vi pleier å kalle det, som er selve ryggraden i norsk økonomi. Vi trenger at så mange bedrifter som mulig kommer seg ut av den lange pandemi-tunellen. Derfor har vi tatt initiativ til dette prosjektet som ikke skal koste bedriftene en krone. Dette fungerer i praksis som en krisetelefon for bedrifter som trenger hjelp til å komme seg videre, forklarer Rytman.

Vi gir deg gratis ekspertråd som får deg over kneika!

  • Råd om hvordan du får fart på salget
  • Råd om organisering og vekst
  • Økonomirådgivning
  • Bistand til å forhandle med kreditorer og redusere gjeld
  • Sparring og noen å lufte tanker med
  • Gode råd som får deg ut av kneika
  • Forslag til rekonstruksjon av din bedrift

Klikk her for å lese mer om tjenesten og hvordan du kan få hjelp!