Finansministeren svarer på spørsmål fra SMB Norge

SMB-TV: Hva vil DU spørre Sanner om?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Fredag 15 mai kommer finansminister Jan Tore Sanner på besøk til SMB Norge for å svare på spørsmål fra forbundets medlemmer og andre småbedriftseiere. Send inn ditt spørsmål NÅ!

FÅ MED DEG SENDINGEN: FREDAG 15. MAI – KLOKKEN 13:00

Coronaviruset har sendt norsk økonomi inn i den verste krisen siden krigen, noe det reviderte statsbudsjettet bar tydelig preg av. Det var en alvorspreget finansminister som gikk opp på stortingets talerstol tirsdag formiddag.

Gå i dybden

Joachim Dagenborg, SMB Norge

De neste ukene skal partiene på Stortinget forhandle seg frem til enighet, og Jan Tore Sanner går noen svært travle dager i møte. Likevel har han tatt seg tid til å komme innom SMB Norges nye “TV-studio” for å svare på spørsmål fra småbedriftseierne om budsjett og krisepakker.

– Vi synes selvfølgelig det er utrolig stas å få finansministeren på besøk og håper så mange småbedriftseiere som mulig nå vil benytte sjansen til å stille spørmål direkte til Sanner, sier SMB Norges kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg, som skal lede live-sendingen.

– Finansministeren har satt av 45 minutter til oss, så vi har god tid til å gå i dybden på spørsmålene som blir sendt inn, legger han til.

KLIKK HER FOR Å SENDE INN DITT SPØRSMÅL 

Når og hvor?

Sendingen med finansministeren kan du se klokken 13.00 fredag 15 mai. Den vil bli sendt direkte på SMB Norges facebook-side. Den kan du allerede nå følge ved å klikke på DENNE LINKEN.

Det vil også bli lagt ut en link på forsiden av dinbedrift.no.

Hvis du ikke har anledning til å se sendingen direkte så vil den være tilgjengelig på SMB Norges YouTube-kanal. Den kommer du til ved å klikke på DENNE LINKEN.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge