SMB-TV: Hva vil DU spørre Sanner om?

Finansministeren svarer på spørsmål fra SMB Norge
Bilde: Finansministeren svarer på spørsmål fra SMB Norge

Fredag 15 mai kommer finansminister Jan Tore Sanner på besøk til SMB Norge for å svare på spørsmål fra forbundets medlemmer og andre småbedriftseiere. Send inn ditt spørsmål NÅ!

FÅ MED DEG SENDINGEN: FREDAG 15. MAI – KLOKKEN 13:00

Coronaviruset har sendt norsk økonomi inn i den verste krisen siden krigen, noe det reviderte statsbudsjettet bar tydelig preg av. Det var en alvorspreget finansminister som gikk opp på stortingets talerstol tirsdag formiddag.

Gå i dybden

Joachim Dagenborg, SMB Norge

De neste ukene skal partiene på Stortinget forhandle seg frem til enighet, og Jan Tore Sanner går noen svært travle dager i møte. Likevel har han tatt seg tid til å komme innom SMB Norges nye “TV-studio” for å svare på spørsmål fra småbedriftseierne om budsjett og krisepakker.

– Vi synes selvfølgelig det er utrolig stas å få finansministeren på besøk og håper så mange småbedriftseiere som mulig nå vil benytte sjansen til å stille spørmål direkte til Sanner, sier SMB Norges kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg, som skal lede live-sendingen.

– Finansministeren har satt av 45 minutter til oss, så vi har god tid til å gå i dybden på spørsmålene som blir sendt inn, legger han til.

KLIKK HER FOR Å SENDE INN DITT SPØRSMÅL 

Når og hvor?

Sendingen med finansministeren kan du se klokken 13.00 fredag 15 mai. Den vil bli sendt direkte på SMB Norges facebook-side. Den kan du allerede nå følge ved å klikke på DENNE LINKEN.

Det vil også bli lagt ut en link på forsiden av dinbedrift.no.

Hvis du ikke har anledning til å se sendingen direkte så vil den være tilgjengelig på SMB Norges YouTube-kanal. Den kommer du til ved å klikke på DENNE LINKEN.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge