SMB Norge inngår partneravtale med videokonferanseselskap

 

Gjennom coronakrisen har stadig flere norske små og mellomstore bedrifter oppdaget verdien av å gjennomføre møter digitalt. Noen har valgt Skype, mens andre benytter seg av Teams, Zoom eller en av de mange andre alternativene som finnes i markedet.

https://dinbedrift.no/smb-norges-medlemskap/

Innovativ

Pexip, som nylig ble kåret til beste norske gründerselskap i klassen for vekstselskaper rettet mot bedrifter, har laget en løsning som gjør det mulig å gjennomføre digitale møter på tvers av alle disse forskjellige plattformene. Dermed var selskapet et åpenbart valg som samarbeidspartner for SMB Norge.

– Vårt hovedmål med partnerprogrammet er å sikre SMB Norges medlemmer gode betingelser på tjenester som gjør det lettere og morsommere å drive bedrift. Pexip leverer til full pott på begge disse kriteriene, og vi er svært fornøyd med å få en så fremoverlent og innovativ aktør med på laget, konstaterer SMB Norges salg- og markedssjef Are Jerstad.

SMB Norge - PexipEnklere

Salgsdirektør Lars Marius Opsal i Pexip er også glad for samarbeidet, og tror at mange av SMB Norges medlemsbedrifter vil ha stor glede av deres teknologi.

– De aller fleste har gjort seg nye erfaringer med videokonferanse som følge av Corona. Vi tror at dette er noe man vil fortsette med selv etter at ting har normalisert seg, og med vår teknologi vil dette bli enda lettere, sier Mæhlum.

Pexip gjør det rett og slett enklere å gjennomføre digitale møter, og det er noe vi tror at SMB Norges medlemsbedrifter også vil ha glede av. Vi er glad for å få muligheten til å bli en SMB-partner, konstaterer Mæhlum.

Fakta om Pexip:

Det norske videokonferanseselskaper har sine røtter i Tandberg-systemet, som det skilte lag med da Tandberg ble kjøpt opp av amerikanske Cisco for 10 år siden.  Pexip har sitt hovedkontor i Oslo og er notert på Oslo Børs.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge