SMB Norge på sommerturne!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SMB Norge på sommerturne!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

– Etter en utrolig hektisk periode så gleder jeg meg til å komme meg ut av Oslo-gryta og treffe tillitsvalgte og medlemsbedrifter som vi har jobbet så hardt for de siste månedene, sier SMB Norges tidligere administrerende direktør.

Les også: Bedriftsforbundet blir SMB Norge

– Jeg gleder meg også sette meg ned med våre dyktige tillitsvalgte for å høre hvordan våre tillitsvalgte og nye medlemsbedrifter har kommet seg igjennom denne krisen, legger han til.

bli tillitsvalgt i SMB Norge

Atle Thorstensen, regionsansvarlig i SMB Norge

Vi ser frem til å treffe våre tillitsvalgte og 

medlemmer

Sammen med Jørund Rytman, som er leder for politikk og samfunnskontakt, kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg og Atle Thorstensen som er regionsansvarlig i forbundet, vil SMB Norge-sjefen besøke Grimstad, Arendal, Kristiansand og Kvinesdal de nærmeste dagene.

– Vi skal innom rundt 10 bedrifter langs sørlandskysten, og så skal vi ha større samlinger i både Kristiansand og Arendal, forteller Thorstensen som oppfordrer SMB ledere og andre bedriftsbyggere i regionen som ønsker å dele sine utfordringer med gjengen fra SMB Norge til å ta kontakt slik at vi har det beste utgangspunktet når vi til høsten skal forhandle støtteordninger og krisehjelp til landets små og mellomstore bedrifter.

Regionsansvarlig Atle Thorstensen treffes på [email protected] 

Les også: vellykket årsmøte i Region Vest

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.