Fagnettstedet for SMB-sektoren

Til venstre: Kristine Wallevik, Monica Henriksen-Toset og Edita Jakubkiene. Foto: Oddrun Midtbø

Vellykket årsmøte i Region Vest

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Mandag 6.februar var det årsmøte i Bergen for Region Vest på Scandic Byparken Hotel. Region Vest består av fylkene Sogn og Fjordane, Rogaland og Hordaland.

 
Årsmøtet startet med et godt besøkt medlemsmøte som var åpent for alle. Region Vest hadde invitert Janet Usken fra Netpower Web Solutions til å snakke om hvordan man kan få salg ved å bruke facebook. Janet har Mastergrad i Facebook og er en populær foredragsholder. Det forstår vi godt, ettersom foredraget var svært nyttig og vi fikk mange tips til hvordan vi bedre kan utnytte facebook for å drive med salg.
 

Slik satser Bedriftsforbundet på kommunikasjon!

Etter foredraget til Janet snakke vår nyansatte kommunikasjonssjef Marit Momrak Wright om hvordan Bedriftsforbundet skal jobbe med kommunikasjon i året som kommer. Marit snakket også om hvilke politiske saker vi skal løfte for medlemmene våre opp mot valgkampen og i media.
 

Nytt styre ble valgt på årsmøte

Etter litt mat og mingling var det duket for årsmøte. Region Vest startet med å diskutere blant annet eiendomsskatt, skjemaveldet og smilefjesordningen for restauranter.
Årsmøte ble gjennomført og et nytt styre ble valg. Kristine Wallevik ble takket av som leder etter en strålende innsats som leder av Region Vest i fem år! Stafettpinnen ble gitt videre til Edita Jakubkiene, som holder til i Bergen og driver Bergensbygg AS.
 

Nytt styre i Region Vest

Leder: Edita Jakubkiene
Nestleder: Erling Birkeland
Styremedlemmer: Ole Gabriel Holmesland, Vidar Hagen, Einar M.Heggland
Varamedlemmer: Kristine Wallevik, Arild Birkeland, Svein Kristiansen
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]