Slik får du penger inn på bedriftens konto innen 24 timer

Slik får du penger inn på bedriftens konto innen 24 timer

Mange bedrifter kan i disse dager oppleve uforutsette likviditetsutfordringer, der blant annet risiko knyttet til utestående fakturaer er et tema som opptar oss. Det er for mange viktigere enn noen gang å få penger på konto raskt. Men hvordan?

Vi ønsker å trekke frem fakturasalg som et meget godt og smidig alternativ for medlemmer av SMB Norge. Tjenesten leveres av vår samarbeidspartner 24SevenOffice, og er blant de mest effektive tiltakene en kan gjøre for å få sikre bedriften mest mulig likviditet på kort tid. La oss ta en titt på tjenesten, og hvordan den kan hjelpe deg og din bedrift med å umiddelbart få tilgang til likviditet og redusere kredittrisiko:

1.Frigi midler – få penger på bedriftens konto innen 24 timer

Ved å selge bedriftens fakturaer vil pengene være på konto innen 24 timer. Det vil si at du får penger inn i løpet av et døgn – selv om kunden for eksempel betaler etter 14 dager.

2.Reduser administrativt arbeid – velg selv hvilke fakturaer du vil selge, så ordner 24SevenOffice og Collector Bank resten

Etter at en faktura er solgt, ordner og tar 24SevenOffice og Collector over resten – både oppfølging av ubetalte fakturaer, kredittrisiko og resterende administrativt arbeid. Ergo kan du og din bedrift slippe å bruke tid på fakturaoppfølging og frigjøre tid som kan brukes til mer verdiskapende arbeid i bedriften.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

3.Unngå usikkerhet i forbindelse med utestående fordringer – fakturaen kjøpes uten regress og kredittrisikoen overtas

I samarbeid med 24SevenOffice overtar Collector Bank hele kredittrisikoen knyttet til en solgt faktura. At fakturaen kjøpes uten regress betyr at du får pengene dine innen 24 timer – uavhengig av om kunden betaler eller ikke. Kort oppsummert; du unngår risikoen forbundet med tap av fordringer.

Klikk her for å lese mer og komme i gang med fakturasalg

4.Spar tid med automatisk bokføring – du er ett klikk unna bedre likviditet

Med 24SevenOffice som tjenesteleverandør av fakturasalg, vil fakturasalg være ferdig integrert mot faktura- og regnskapssystemet i 24SevenOffice. Alle solgte fakturaer blir automatisk bokført, uten unødvendige manuelle prosesser og kostnader knyttet til regnskapsføringen.

5.Senk skuldrene og nyt fleksibiliteten – det er ingen krav til minimumsvolum

Du kan enkelt og fleksibelt tilpasse fakturasalg til din bedrift, enten det betyr å regelmessig selge faktura, eller kun selge noen ved behov.

24SevenOffice tilbyr gratis onboarding og spanderer nå årsavgiften 

SMB-medlemmer tilbys nå gratis online onboarding, samt hjelp til å selge bedriftens første faktura. I tillegg spanderer 24SevenOffice årsavgiften for det første året, til en verdi av kr. 3000,-.

Medlemstilbud: Alle medlemmer av SMB Norge som inngår avtale med 24SevenOffice får som medlemsfordel gratis tilgang til 24SevenOffice ERP-System i 3 måneder, ved inngåelse av avtale.

Klikk her for å lese mer og komme i gang med fakturasalg

Produktside fakturasalg

 

Ønsker du en innføring i fakturasalg? 24SevenOffice har satt opp et gratis webinar der du kan få konkrete tips til hvordan du og din bedrift raskt kan oppnå bedre likviditet, ved å benytte fakturasalg. I webinaret går dere igjennom hvordan dette fungerer i praksis, og hvordan du kan komme i gang umiddelbart. 

Meld deg på webinar om fakturasalg med 24SevenOffice ved å klikke her.

Webinar