Nasjonal sikkerhetsmåned 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De siste måneders dataangrep har vist oss at både små og store virksomheter kan være utsatt hendelser.  Felles for angrepene har vært at de ansattes brukerkonto har blitt brukt som verktøy for innbruddene. Samtidig gjør koronasituasjonen med hjemmekontor og «annerledeshet» at mange av oss er vår egen sikkerhetsansvarlig på hjemmekontoret. Det gjør at de ansattes kunnskap og vaner er helt avgjørende for virksomhetens datasikkerhet.

 

Hvert år i oktober arrangerer Norsk senter for informasjonssikring «Nasjonal Sikkerhetsmåned». I den forbindelse tilbyr vi en opplæringspakke om datasikkerhet. Den går inn på temaer som sikker pålogging, håndtering av informasjon, avsløring av svindlere og hva man bør gjøre om uhellet er ute, slik at de ansatte og virksomheten skal bli tryggere på nett.

 

Opplæringspakken er gratis for virksomheter med inntil 20 ansatte og svært rimelig for alle andre. Man får åtte leksjoner som hver varer i ca fem minutter fordelt gjennom hele oktober. Leksjonene blir levert online i e-læringsportalen til vår samarbeidspartner XtraMile.

 

Denne opplæringspakken passer veldig bra for deres medlemmer, og vil bidra godt til at datasikkerheten hos dem blir bedre. Derfor håper vi at dere kan anbefale Opplæringspakken videre til deres medlemmer.

 

Hør hva prosjektleder Karoline hos NorSIS sier om opplæringspakken i denne videoen: 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/454363866″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Påmelding skjer via vår samarbdeidspartner XtraMiles e-læringportal.

 

Ønsker dere mer informasjon, gå inn på https://www.norsis.no/nsm og https://www.norsis.no/nsm2020

 

Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til [email protected] eller ring 40 00 58 99

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]