SEMINAR: Hvilke digitale trusler treffer SMB-sektoren i 2021?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SEMINAR: Hvilke digitale trusler treffer SMB-sektoren i 2021?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hvilke digitale trusler bør du som småbedriftseier forberede deg på i 2021? Få med deg seminaret som SMB Norge arrangerer sammen med NorSIS 24. mars.

Les også: Gratis webserie: Hvordan få bedriften til å vokse ved hjelp av Facebook og Instagram?

Digitale sikkerhetsutfordringer koster norske bedrifter enorme summer hvert år, og problemet vokser i takt med den teknologiske utviklingen. Spørsmålet er – kan man gjøre noe for å redusere sisiko for seg og sin virksomhet?

Svaret er heldigvis JA!

Sammen med Norsk Senter for Informasjonssikring (NorSIS) inviterer SMB Norge denne uken til et digitalt sikkerhetsseminar, hvor eksperter på området gir en praktisk og forståelig beskrivelse av truslene du bør ta hensyn til.

Du får også ta del av en paneldiskusjon som belyser utfordringene fra flere sider, slik at du blir bedre rustet til å velge mellom verktøy og løsninger som kan sikre at den enkelte virksomheten blir bedre rustet mot cyberangrep.

Meld deg på seminaret her

Ikke medlem enda? Finn ut hvorfor du bør melde deg inn i dag! 

Forsikring

Seminaret sendes her på dinbedrift.no og på SMB Norges Facebooksider, onsdag 24. mars klokken 15:00. Det vil være tilgjengelig for alle, også de som ikke er medlemmer i SMB Norge (enda). For deg som allerede har meldt deg inn og som har tatt i bruk våre gunstige forsikringsavtaler, er det verdt å få med seg at cyberforsikring inngår i både «Kontorforsikring» og «Forsikring av generell virksomhet». Har du en av disse forsikringene vil du kunne få dekket tap på inntil 500.000 kroner ved cyberangrep.

Les mer om SMB Norges forsikringsavtale her.

PS: Medlemmer i SMB Norge har også tilgang til gratis juridisk bistand! 

 

Har du spørsmål kan de rettes til [email protected] eller til [email protected]


Få med deg: 

Sikkerhet for bedrifter – utfordringer og hvordan møter bedriftene disse 

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.