Podcast #79 – Høy kjendisfaktor på SMB-dagen i Drammen!

Klaus Jakobsen fikk i episode 79 av SMB Norge Podcasten tatt en prat med Erna Solberg, Terje Søviknes, Trond Giske og Per Sandberg, samt leder for SMB Norge region Øst, Jørn Wad, og SMB Norges styreleder Karl-Anders Grønland.
Bilde: Klaus Jakobsen fikk i episode 79 av SMB Norge Podcasten tatt en prat med Erna Solberg, Terje Søviknes, Trond Giske og Per Sandberg, samt leder for SMB Norge region Øst, Jørn Wad, og SMB Norges styreleder Karl-Anders Grønland.
Siden FN innførte 27. juni som den internasjonale dagen for mikro, små og mellomstore bedrifter, har SMB Norge selvsagt feiret denne dagen!
Vi er veldig glade for å se at feiringen vokser i omfang, og denne gangen var det et rekordstort oppmøte på Quality Hotel River Station (“Brunosten”) i Drammen. Det var veldig mange spennende medlemsbedrifter tilstede, og noen av våre partnere presenterte sine produkter og tjenester. Norengros, Adminkit, Sticos og Instabank hadde mye flott å presentere av sine medlemsfordeler.
Les også: NY JURIDISK RAPPORT: – Småbedrifter bærer en uforholdsmessig tung byrde
Det var høy kjendisfaktor til stede på feiringen i år, blant politikere og andre, og det viser bare hvor viktig denne dagen er og vil bli for fremtiden for fokus på de små og mellomstore bedriftene. Det ble politisk debatt og hilsninger fra flere sentrale politikere, samt en politisk sofaprat med tidligere ministere Iselin Nybø, Per Sandberg og Trond Giske. 
 
Klaus Jakobsen fikk tatt en prat med noen av disse, og i episode 79 av SMB Norge Podcasten får du høre Erna Solberg, Terje Søviknes, Trond Giske og Per Sandberg, samt leder for SMB Norge region Øst, Jørn Wad, og SMB Norges styreleder Karl-Anders Grønland.
Les også: Rekord oppmøte på SMB-dagen
Sett av datoen 27.06.2025, SMB-dagen 2025, for den dagen vil du virkelig ikke gå glipp av!