Økt IT-sikkerhet for din bedrift med Verji

Dataangrep truer virksomheten til små og mellomstore bedrifter. SMB Norges samarbeid med Verji er løsningen for din bedrift.

Les mer om Verji for SMB bedrifter: verji.no/verji-for-smb-bedrifter

Verji sin partnerprofil

Et naturlig samarbeid

Jan Martin Kristiansen, CMO i Verji, er tilfreds med å ha inngått en partneravtale med SMB Norge.

Jan Martin Kristiansen, Verji

– En av de viktigste målgruppene for Verjis krypterte kommunikasjonsløsning er små og mellomstore bedrifter. Derfor var det naturlig å samarbeide med SMB Norge for å øke oppmerksomheten rundt temaet datasikkerhet og sikker kommunikasjon for disse, sier Kristiansen.

SMB Norges medlemmer får et svært godt tilbud på sikkerhetsløsningene Verji tilbyr.

– Medlemsbedriftene får fri etablering av kommunikasjonsløsningen og tilgang til Verji sikkerhetspakke, som normalt koster kroner 9 990. Alle våre kunder får også 30 dagers fri prøveperiode, som inkluderer opplæring fra vår supportavdeling, sier Kristiansen.

Meld deg på gratis webinar!: Datakriminalitet – trusler og tiltak

Viktig å tenke IT-sikkerhet

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, er også fornøyd med å kunne tilby SMB Norges medlemmer muligheten til å øke egen IT-sikkerhet.

Jørund Rytman, SMB Norge

– Vi ser at det utføres stadig flere dataangrep mot bedrifter, og spesielt daglige ledere. I vår digitale hverdag rammer slike angrep svært hardt. Det kan faktisk knekke små og mellomstore bedrifter, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

– Partnerprogrammet vårt er et viktig tilbud til våre medlemmer. Vi jobber hver dag med å inngå flere partneravtaler. Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.