Gratis webinar – Datakriminalitet – trusler og tiltak

Mange tror at store bedrifter er mest utsatt for datakriminalitet, men risikoen er større for mindre bedrifter. Statistikken viser at av småbedrifter som blir utsatt for dataangrep må 50% kaste inn håndkleet inn en et halvt år etter angrepet, ifølge SMB Norge.

Jan Martin Kristiansen, Verji

Vi har sammen med Verji, gleden av å invitere til webinar den 27. april om temaet datakriminalitet, som i dag er den største trusselen små og mellomstore bedrifter står ovenfor. Under pandemien ble trusselen mangedoblet, og dagens situasjon med krigen i Ukraina øker denne trusselen ytterligere.

Den gode nyheten er at mange av de viktigste tiltakene som kan gjøres for å beskytte virksomheten, er enkle og kan gjøres uten å leie inn dyre konsulenter.

Les også: Behov for bærekraftkompetanse? Meld deg på gratis kurs!

 

I webinaret forteller Susanne Slaatsveen fra SMB Norge hvorfor vi har inngått fordelsavtalen med Verji og stiller spørsmål til Jan Martin Kristiansen, markedsdirektør i Verji. Jan Martin vil så ha en gjennomgang av sikkerhetstruslene og mulige tiltak.

Alle påmeldte vil etter webinaret få tilsendt e-boka «Vil du redusere risikoen for dataangrep?», som gir en lett forståelig beskrivelse av trusler og tiltak ledere og ansatte kan gjøre i sin virksomhet.

Susanne Slaatsveen, SMB Norge

 

Pris: Gratis
Tidspunkt: 19.05.2022 klokken 11.30
Varighet: Ca 45 minutter + 15 til spørsmål og oppsummering
Målgruppe: Ledere og IKT-ansvarlige

 

LINK TIL PÅMELDING FINNER DU HER