Ny partneravtale på HMS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Avonova og SMB Norge har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmer tilgang til en svært gunstig alt-i-ett-løsning innen HMS.

SMB Norge har lenge ønsket å få på plass en god SMB-partner innen HMS. Etter en grundig prosess har vi valgt den leverandøren vi mener er best for våre medlemmer, nemlig Avonova – Nordens ledende leverandør av bedriftshelse- og HMS-tjenester. Som SMB Norge-medlem får du nå 28 prosent avslag på Avonovas populære tjeneste Avonova Assist, som er tilpasset spesielt for små og mellomstore bedrifter. Les mer her.

– SMB Norge har bygget seg opp til å bli den viktigste støttespilleren for norske SMB-bedrifter. Deres innsats for å forenkle hverdagen til norske SMB-ledere er et arbeid vi støtter fullt ut og ønsker å bidra til. Gjennom Avonova Assist vil vi sammen sørge for at du som bedriftsleder får tid og rom til å fokusere på din kjernevirksomhet og skape verdier til bedriften, konstaterer Tom Richard Hansen, salgs- og bransjeansvarlig i Avonova.

HVA ER DIN SJEFSSCORE? TA AVONOVAS TEST HER

– Avonova er Norges største og mest kunnskapsrike leverandør av HMS til SMB-markedet, så et samarbeid med SMB Norge er svært naturlig for oss, legger han til.

SMB Norges partnerprogram ble lansert i 2019 med en målsetning om å tilby medlemmer gunstige avtaler på produkter og tjenester som alle bedrifter er avhengige av.

– Vårt mål med SMB-partner er å gjøre det lettere og morsommere å drive bedrift. Vi mener at programmet bidrar til at bedriftseiere over hele landet får bruke tid på det de kan aller best, nemlig å skape vekst for bedriften, sier SMB Norges salg- og markedssjef Are Jerstad. Han er ansvarlig for partnerprogrammet.

– Vi er derfor utrolig fornøyd med å ha fått på plass en så god HMS-partner som Avonova. Etter å ha finkjemmet markedet og de potensielle leverandørene der ute var det ikke noen tvil om at Avonova sto øverst på ønskelisten. Dette samarbeidet er noe våre medlemmer kan spare både tid og penger på, så jeg er utrolig glad for at vi nå kan tilby en så god avtale til våre medlemmer, sier Jerstad.

[button link=”https://dinbedrift.no/partnere/avonova-helse/” size=”large” target=”new” color=”red”]Her kan du lese mer om Avonova og hva de kan tilby deg og din bedrift[/button]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge