Næringshagene melder seg inn i SMB Norge

Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge
Bilde: Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge

Næringshagene i Norge har i dag meldt seg kollektivt inn i SMB Norge for å formalisere det gode samarbeidet og løfte frem arbeidet for små og mellomstore bedrifter i hele landet.

Les også: Fakta om små og mellomstore bedrifter i Norge

Næringshagene er et nasjonalt nettverk som bistår bedrifter og fremmer lokal næringsutvikling fra sine 45 kontorer over hele landet. Gjennom samarbeidet vil SMB Norge dermed få en større regional tilstedeværelse enn det man har i dag.

– Vi er svært fornøyd med at Næringshagene har valgt å melde seg kollektivt inn i SMB Norge og ser mange mulige synergier fra dette samarbeidet, sier administrerende direktør Olaf Thommessen i SMB Norge.

– Næringshagene har nettverk på kryss og tvers over hele landet og en lokal tilstedeværelse som er helt unik. Dette tror jeg at våre medlemsbedrifter også vil ha stor glede av, legger han til.

Les også: Glem Røkke, det er vi som er eierne i norsk næringsliv

Komplementær partner

Stig Hansen, Styreleder i Næringshagene

Næringshagene i Norge vokser hvert år og har i dag rundt 2300 bedrifter i sitt nettverk. De kan vise til svært gode resultater fra bidraget de gir til sine tilknyttede bedrifter.

Styreleder Stig Hansen i Næringshagene tror medlemskapet i SMB Norge vil være svært nyttig, både for næringshagene selv og for de tilknyttede bedriftene.

– Næringshagene i Norge gjør allerede en god og viktig jobb, men vi tror at dette samarbeidet vil gjøre oss enda mer synlige enn det vi er i dag.

– Vi ser at SMB Norge vil være en komplementær partner i forhold til det vi tilbyr bedrifter, både i form av politisk påvirkningskraft og medlemsfordeler som juridisk bistand og forsikring, sier Hansen.

SMB Norge er den eneste interesseorganisasjonen i Norge som kun jobber for de små og mellomstore virksomhetene. Etter en sterk vekstperiode den siste tiden har forbundet nå rundt 5000 medlemsbedrifter.

Les også: Finansministeren blogger: Skal være enkelt å følge reglene!

Bli medlem i SMB Norge

Fakta om Næringshagene i Norge:

Næringshagene i Norge er et nasjonalt nettverk og består av 45 næringshager over hele landet, fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør.

Bedrifter tilknyttet Næringshagene får hjelp til å utvikle forretningsideer, arbeide med markedet og finne kapital til å realisere sine mål. De tilbyr også lokaler som er tilrettelagt for samspill mellom bedrifter.

Les mer om Næringshagene i Norge og finn din nærmeste næringshage her.