Fagnettstedet for SMB-sektoren

Rytman2

Møter næringsministeren: – Har du forslag til forenklinger?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Torsdag 25. august deltar SMB Norge i et innspillsmøte med næringsministeren om forenklingsarbeidet overfor næringslivet. Nå trenger vi innspill fra din bedrift.

– Dette er en kjempemulighet for SMB Norges medlemmer til å påvirke forenklingsarbeidet til regjeringen. Derfor trenger vi gode innspill og forslag å ha meg oss i møtet med næringsministeren, sier Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge.

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap)

Konkrete forslag

Regjeringen har som mål å redusere næringslivets årlige administrative kostnader med 11 milliarder i perioden 2021-2025. SMB Norge har jobbet lenge for å forenkle hverdagen for hverdagsnæringslivet.

– Alle som eier og driver egen bedrift, vet at rapportering til det offentlige er en stor tidstyv. Medlemmene våre har mange praktiske og konkrete erfaringer som nå kan omsettes til konkrete forenklinger, sier Kristian Eilertsen, konstituert leder for politikk og samfunnskontakt i SMB Norge.

Send innspill

SMB Norge er optimistisk med tanke på å få gjennomslag for konkrete forenklingsforslag.

– Næringsministeren har selv startet og drevet egen bedrift. Derfor tror jeg at SMB Norges medlemmer vil bli lyttet til om vi kommer med gode og konkrete innspill, sier Rytman.

Rytman håper alle medlemmer i SMB Norge benytter muligheten til å sende inn innspill og forslag til forenklinger for næringslivet.

Hvor skal innspillene sendes?

– Du kan enten sende til [email protected] eller direkte til meg på [email protected] innen tirsdag 9. august, sier Eilertsen.

 

Har du konkrete forslag til forenklinger overfor næringslivet? Send ditt innspill til [email protected] eller [email protected] innen tirsdag 9. august.