Medlemsmøte i Trondheim med fokus på nye krav

Foredragsholder Paal Stavrum (nr. 2 fra venstre), sammen med deler av styret i Region Midt, Geir Jensen (fra venstre), Frank Trana og Raaya Johnsen.
Bilde: Foredragsholder Paal Stavrum (nr. 2 fra venstre), sammen med deler av styret i Region Midt, Geir Jensen (fra venstre), Frank Trana og Raaya Johnsen.

Mandag 17. juni 2024 inviterte SMB Norge Region Midt til medlemsmøte i Trondheim. Vårt eget medlem, Paal Stavrum holdt foredrag om alle nye relevante lovendringer og krav.

Det er en rekke krav og nye loverregler som kommer hvert år, og som alle som driver en bedrift, stor eller liten, må forholde seg til. Det ble en fin gjennomgang av alt som er nytt, samtidig som at deltakerne fikk mulighet til å stille spørsmål og få avklaringer rundt de nye reglene.

Les også: SMB Norge roser Stortinget for gjennomslag for gründerforslag

I tillegg er medlemsmøter en fin arena for medlemmene til å treffes og snakke sammen. Derfor ble det servert pizza etter foredraget, og det var mulighet for deltakerne til å stifte nye bekjentskap.

SMB Norge Region Midt tar sikte på et nytt medlemsmøte til høsten, og målet da er å få til et møte i Ålesund. Regionlaget dekker Trøndelag og Møre og Romsdal.