NMBU seminar: Sirkulærøkonomi

Dette er en fysisk samling som er en fordypning av temaet sirkulærøkonomi. Det kommer altså i tillegg til webinaret om sirkulærøkonomi.

Program:

kl 10.00-11.00 Innleder om sirkulærøkonomi – Thore Larsgård

kl 11.00-12.00 Sirkulærøkonomi v/Cathrine Barth

kl 12.00-13.00 Lunsj

kl 13.00-15.00 Forts. sirkulærøkonomi v/Cathrine Barth

Foredragsholdere:

Thore Larsgård er universitetslektor ved Handelshøyskolen NMBU. Thore er studieprogramleder for masterprogrammet i bioøkonomi. Han har i tillegg det faglige ansvaret for Handelshøyskolens etter- og videreutdanningsprogrammer. Thore har mer enn 20 års erfaring fra internasjonalt næringsliv, og har hatt administrerende direktørjobber i Norden, Russland, på Balkan og i Indonesia, i tillegg til globale markedsføringsstillinger i USA.

Cathrine Barth er en visjonær og tydelig ambassadør for et fremtidig sirkulært samfunn, dedikert til å jobbe med nettverksstrukturer for å drive overgangen til et lavkarbonsamfunn. Hun er en ledende ekspert innen sirkulær økonomi, forretningsutvikling, sirkulær design og innovasjonsstrategier. I tillegg er hun medgründer av Circular Norway og nå leder for sirkulær økonomi i Natural State. Barth tilbyr et lærende tankesett for et nytt økonomisk system, og bruker velprøvde metoder innen systemdesigntenking, samarbeidende innovasjonsprogrammering og forretningsmodellmetodikk for sirkulær forretningsutvikling.

Arrangementet er ferdig.

Dato

des 12 2023
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Mer info

Påmelding her!

Sted

Oslo

Arrangør

NMBU
Påmelding her!