Arendalsuka – Hvordan kan det legges til rette for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen?

I Norge har vi mange restauranter med høy kvalitet og kompetanse. Likevel opplever de seriøse aktørene at det blir stadig vanskeligere nettopp å drive seriøst i restaurant- og serveringsbransjen.

Høy prisstigning, høye renter samt økte skatter og avgifter har press på kostnadssiden i en bransje med historisk lave marginer. I tillegg er det grenser for hvor mye av kostnadsøkningen som kan tas ut i økte priser hos kundene.

Restaurant- og serveringsbransjen opplever også at det er utfordrende å rekruttere nye talenter til bransjen.

Norsk Restaurantforening og SMB Norge tar debatten om hvordan rammevilkårene kan forbedres for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen.

  • 00

    dager

  • 00

    timer

  • 00

    minutter

  • 00

    sekunder

Dato

aug 12 2024

Tid

15:00 - 15:45

Mer info

Les mer

Sted

Arendal

Arrangør

SMB Norge
Les mer