Godt oppmøte på innspillsmøte med næringsministeren

Statsråden noterte flittig alle innspill fra møtet, og i sin avslutning kommenterte han alle innspillene.
Bilde: Statsråden noterte flittig alle innspill fra møtet, og i sin avslutning kommenterte han alle innspillene.

20. mars inviterte SMB Norge til innpsillsmøte med næringsminister Jan Christian Vestre i Drammen. Det var meget godt fremmøte, og salen var helt full av engasjerte gründere og bedriftsledere.

SMB Norge arrangerte innspillsmøte om den kommende gründermeldingen 20. mars 2024 på Rekord Bar i Drammen. Næringsministeren selv hadde bedt SMB Norge om å arrangere møtet, og det ble gjennomført i samarbeid med Næringsforeningen i Drammensregionen, Drammen Works, Norges Gründerforening og Gründerboost.

Det ble meget godt fremmøte, og salen var helt full av engasjerte gründere og bedriftsledere som ønsket å komme med innspill til næringsministeren Jan Christian Vestre.

Les også: Små og mellomstore bedrifters skjebne i skyggen av et mulig forbud mot målrettet annonsering

Lovet at Norge skulle bli nr. 1

Salen var helt full av engasjerte gründere og bedriftsledere som ønsket å komme med innspill til næringsministeren Jan Christian Vestre.

Administrerende direktør Jørund H. Rytman ønsket velkommen og minnet næringsministeren om løftet som ble gitt under SMB Norges debatt under Arendalsuka i 2022 hvor Vestre lovte at Norge skulle bli nasjon nr. 1 i verden for gründere og næringsvirksomhet innen 3 år! Det er et mål som han ønsker å levere på, og det at det nå endelig kommer en egen gründermelding er ett tiltak for å vise at det menes alvor med å gjøre hverdagen bedre for næringsdrivende.

Det var mange innlegg fra de fremmøtte, og mange saker ble tatt opp. Byråkrati, skjemavelde, skatter og avgifter, finansiering for gründere, service fra det offentlig ovenfor de som skal starte bedrift og privat og offentlig samarbeid om å løse oppgaver var noen av sakene som ble løftet frem.

Les også: Rapport om sysselsettingen av ukrainske flyktninger: – Norge gjør en for dårlig jobb

Honnør til næringsministeren

Statsråden noterte flittig alle innspill, og i sin avslutning kommenterte han alle innspillene. Han kan ikke love at alt blir fulgt opp, men en engasjert næringsminister lovte at alle innspill ville bli vurdert.

SMB Norge vil gi honnør til næringsministeren for at han tok initiativ til møtet, og SMB Norge har sendt inn en rekke forslag som vi håper får plass i stortingsmeldingen.