God jul og godt nytt år fra SMB Norge

Snart er julen her og vi legger bak oss et år med mye aktivitet for SMB Norge. Vi vil først få rette en takk til hver enkelt av dere. Takk til alle som følger oss i sosiale medier, leser våre saker her på hjemmesiden, og deler vårt engasjement for små og mellomstore bedrifter. En spesiell takk til alle våre medlemmer – og vi håper du som er medlem også har lyst til å bidra i det kommende året til å sette søkelyset på næringspolitikk og bidra til en bedre hverdag for små og mellomstore bedrifter. 

Som en interessepolitisk organisasjon bruker vi mye tid på møter med politikere, og vi deltar på budsjetthøringer og andre høringer i Stortinget og følger opp invitasjoner fra Stortinget og regjeringen. Faste møter med næringsministeren er viktig, i tillegg til møter med næringskomiteen og andre relevante stortingskomiteer. 

Vi håper at 2024 blir et aktivt år for SMB Norge, hvor vi alle bidrar for å få enda flere bedrifter til å bli med oss i arbeidet for en bedre hverdag for små og mellomstore bedrifter. Julen er tid for å «lade batteriene» og nyte litt roligere dager med familie og venner. Vi håper alle får en fin julehøytid og at alle er klare for 2024.

God jul og et godt nytt år ønskes dere alle fra Forbundsstyret og administrasjonen!

Karl-Anders Grønland

Styreleder

 

Jørund H. Rytman

Adm. direktør