Bli med SMB Norge på SHE-Conference 5. mars

Som medlem i SMB Norge har du 30 prosent rabatt på en av årets mest samfunnsaktuelle konferanser. Bli med på SHE Conference 5. mars.

LES MER OM KONFERANSEN HER

Foto: SHE-Conference

Hva har Erna Solberg, Harald Eia og Holzweiler-søskene til felles? De skal alle holde innlegg på årets SHE-konferanse i Oslo Spektrum torsdag 5. mars. SHE-konferansen er europas største konferanse om kjønnsroller og mangfold i arbeidslivet – SHE Conference.

Nettverk for fremtiden

SHE Conference fyller scenene i Spektrum med bransjeledende skikkelser som skal dele eksklusive betraktninger om hvordan man kan motivere selskaper til å gjøre en forskjell.

Bærekraft, styremangfold og lederutviklingen er bare noen av temaene som vil bli unikt belyst av Norske og utenlandske eksperter.

Som deltaker vil du også kunne benytte anledningen til å komme i kontakt med fremtidsnæringens ledende aktører gjennom sosiale eventer og nettverking.

HER KAN DU LESE MER OM KONFERANSEN OG MELDE DEG PÅ!

Bruk rabattkode “SHECONF30”

Medlemsfordeler

Gjennom medlemskap i SMB Norge har du muligheten til å sikre deg billetter til 30% rabatt. Statsminister Erna Solberg, Harald Eia og Holzweiler søsknene kommer for å på pulsen av bedrifters økte fokus på likestilling og mangfold.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge